Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.
Mám 28 rokov a som bez partnera
Ernest-ernie
A čo všetko by malo pozitívne myslenie zahrňať? Mohol by si mi vymenovať zoznam?
ahjajjaj ono totiž tí chlapci absolútne nechápu a nevedia ako mať vyplnený profil, aké mať fotky a ako so ženami komunikovať. Potom im samozrejme žiadna žena neodpisuje.
A ešte keď býva s rodičmi a sťažuje sa že nechápe svet tak to duplom :D
Je toho plný youtube a plný internet preto ma fascinuje že ešte niekto stále nechápe prečo mu ženy neodpisujú.
Natalia 911 myšlienky typu "nechápem tomuto svetu, na lásku som zanevrela"
Alebo nadávanie na ženy že im ide iba o úlety a o lajky,
Takéto myšlienky nič neprinesú iba ďalší neúspech.
Treba si úplne preprogramovať myslenie z negatívneho na pozitívne.
Ani ja nechápem tento svet. V mojom okolí si chlapi, ktorý si začnú so staršou ženou, ktoré už majú deti namiesto toho, aby si našli pekné mladé dievča. 24 ročný s 36 ročnou a 32 ročny so 41 ročnou. A ja zoznamkám nedôverujem. Ja som už na lásku zanevrela, niekomu je súdené milovať a byť milovanou a inému nie.
Natália a Erikakika!
Keby ste vedeli, s koľkými mladými chalanmi od 22+ som sa rozprávala, a sťažujú sa, že na Tinderi a zoznamkám im dievčatá ani len odpovedať neráčia, a nechápu, prečo sú tam, keď sa nechcú zoznamovať. Jeden sa mi sťažoval, že by si želal jednak odluku od vlastnej rodiny a jednak založiť novú, len ženy chcú iba ak chvíľkové úlety a nič vážne, na zoznamkách im ide iba o lajky, a hlasy na miestnych súťažiach krásy, a inak nič, ani sa porozprávať, ani sa stretnúť a že nechápe tento svet.
Ďakujem za povzbudenie, síce som už na lásku zanevrela a ak by ma aj niekto pozval von skôr by som povedala nie než áno.
nemyslim si, ze niekde robis chybu, jednoducho si len zatial este nenatrafila na toho spravneho, ktory by ta spravil stastnou. ale to pride, neboj. nesmies mysliet negativne.
Niekedy to chce viac casu...Nestresovala by som sa vekom...
niektorym ludom to nejde tak lahko si niekoho najst. chce to cas pokial sa objavi fakt niekto, kto by za to vsetko stal, takze hlavu hore. ja som presvedceny, ze pride
si predsa este mlada, mas pred sebou kopu casu :) uzivaj si, kym sa da :) ved ono to raz pride, ked to budes najmenej cakat, neboj. na kazdeho tu niekto caka.
Erikakika: mozem sa opytat s jakymi typmi chalanov mas docinenia ked tieto veci pises? Akoze tiez mam niekedy take myslienky, popravde je to aj celkom logicke. Cim si myslis ze je to v tvojom pripade? Kde si sa skusala zoznamovat