Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.
Mám 28 rokov a som bez partnera
Omen, chod sa vycikat.
Omen a preco hned navazanie sa? Niekto sem pride hladat pomoc, a toto asi vazne nechce citat, si myslim :)
Natalia,
presne tam aj smeruješ. Máš 28 a NEVIEŠ kde robíš chybu, ty brďo!? : o)
Píšeš: "som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu...", naozaj? Vymenovala si všetky svoje "pozitíva"? ;) Máš problémy so zrakom alebo si dyslektička??? : o)
Cez internet nehladám. Len mi je lúto, že konečne sa mi niekto zapáči oslovím ho a skončí to zle. Preto som smutná a už nemám odvahu ani sebadôveru. Už neplánujem osloviť žiadneho chlapa nemá to význam.
Tak ono v prvom rade netreba hned vesat hlavu po prvej zlej skusenosti. Treba to rozhodne skusat dalej, som toho nazoru, ze na kazdeho tu niekto caka, neboj. Len sa viac socializuj, na internete by som lasku nehladala.
ahjajjaj ja neviem ani ako ti to vysvetliť a kde začať.
Básnička - to je asi to najhoršie čo snáď môže mať muž v profile
Turistika, cestovanie, filmy - nič originálne
Animáky - katastrofa
Bývanie s rodičmi to tu už bolo milión krát rozoberané.
Je úplne jedno aké racionálne dôvody existujú na to bývať s rodičmi, pre ženu tu je maximálne odpudzujúce.
Tie otázky to mi príde ako by písal nejaký robot, plus keď má takto zle vyplnený profil a nezaujímavé fotky tak je jasné že mu nikto neodpisuje.
Hellou, vacsina veci ktore sa robia prvy krat konci fiaskom. Mozeme to mat v predstave perfektne premyslene a aj nariek tomu to moze vyjst inak. To je normalne, chce to len prax lebo na zoznamovanie treba mat socialne zrucnosti. Neviem ako si ho oslovila ale vo vseobecnosti treba najprv nejako vseobecne. A podla toho ako zareaguje sa rozhodnut ci pokracovat alebo nie. Musis citit, ze aj ten druhy ma zaujem, Navyse niekedy chlapom dochadza pomalsie co od nich zena chce. :-)
ernest-ernie, pozerala som profil toho chalana, ešte aj básničku zložil o sebe, že je cieľavedomý, rád chodí na výlety a na turistiku, rád cestuje, pozerá animáky a videá, či filmy a pod.
Čo sa týka bývania s rodičmi: načo sa od rodičov odsťahovať a mať väčšie výdavky? Tie peniaze ušetrí na časy, keď si niekoho nájde, a odsťahuje sa. Rodičom pravidelne platí pätinu výdavkov, keďže doma sú tri deti a rodičia. Doma má vlastnú izbu. Dovtedy má byt na hypotéku a hypotéku mu platí nájomník a ešte čosi k tomu pridáva, takže si na tom privyrába a ceny nehnuteľností idú stále hore, takže aj byt má, keď bude treba.
Máš nejakú radu, ako má osloviť dievča, aby mu aj odpovedalo?
Oslovenie: keby si sa mohla vrátiť 5 rokov späť v živote, čo by si zmenila?
Odpoveď: skoro všetko. Nechce sa mi rozpisovať.
Dáš mi telefónne číslo, povieme si slovne?
Bez odpovede.
Oslovenie: čo hľadáš na tomto portáli?
Odpoveď: neviem
Máš nejaké plány do budúcnosti?
Neviem, asi nijaké.
Čo si študovala a akú prácu by si rada vykonávala?
Škola ma nebavila a neviem ani, v akej práci by sa mi páčilo.
Čo rada robíš vo voľnom čase?
Spím.
(Ďalej ho nebaví písať si s ňou)
Každý je iný. Niekto berie život veľmi vážne a inému je všetko jedno. Závisý to od povahy.
to je mi jasne ze nemas naladu. Ked len jedno odmietnutie to je este pohodicka. Si zober ze chalan taketo veci musi bezne znasat. Ako zena predsa ale nemusis ty byt iniciativna. Ja by som tiez najradsej iste veci vymazal z pamate, ale to asi u kazdeho sa take neco najde. Ale tak ci tak s odmietnutim treba vzdy radsej ratat a nie taky styl ze sa zruti svet ked ma dotycna osoba odmietne v niecom. Neni dobre ked sa sebavedomie odvija od niecoho takeho. Mne napriklad co sa stalo cez leto... by si ani neverila. Neco neskutocne... to je urcite jedna z veci co by som najradsej vymazal.