Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

pupavka18

Ale čo ste ako sršne...

Dievča má určite predstavy k partnerovi, no a?

Hľadá partnera do voza aj do koča, zrejme aj sama je na tom podobne, a tu sa zdôverila po odmietnutí, lebo bola v takom rozpoložení. Už dnes je určite kus inde.

Veď všetci, čo tu sme, majú sny, aj očakávania, a v mladom.veku je snívať dovolenééé, ak nie aj žiadúce..

Natália, ,ak sa ti chce ešte.. ,presnor"
zoznamku partneri.sk, už som to tu písala na nete,

aj z iných okresov,nielen z tvojho, bez fotky či s niekým nebude zhoda.

V mojom okolí min.2 našli tam partnerov, treba skúsiť viac x, nemusí o tom nikto vedieť, netreba ale zúfalo jasne hľadať

Tiež zoznamka verím že si.sk, je kresťanská, ale sú tam aj bez viery aj s vierou

Netreba hľadať podľa ,,30tich" kritérií, jeden dva,3 záujmy...ostatné sa spraví, ak sa chce, a keď stretko nevyjde, tak nevyjde, treba ísť na dobrú kávičku, keď aj do Viedne, na pravú viedenskú, vyčistiť hlavu...
No a čo, keď zoznamka, treba ísť šťastiu v ústrety

DoktorExitus

Dievča, ako tak čítam tie tvoje požiadavky a ich formulácia tak mám dojem, že si si to načítala v ženských časopisoch a teraz podľa toho takého chlapa hľadáš.

Natalia 911

Ako môže niekto tak veľmi neznášať ženy. Napísala som sem jednu tému lebo som chcela vedieť ako prekonať odmietnutie a znova sa vzchopiť a takto to dopadlo.

Marek-001

To vôbec nie. Len kedysi sa hovorilo, že "prikrývaj sa takou perinou na akú máš" a myslím že to stále platí.

fonte

Ja neutočím. Odpovedaj na otázky. Len zahlmievaš.
Ja vás ženy už poznám. Chcete malú skupinu chlapov a potom sa stažujete, že Vás nikto nechce ak sa Vám z tej skupiny nikto neujde.