Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.
Mám 28 rokov a som bez partnera
Si bez partnera a nemozes najst preto prestavas verit na lasku? Ach boze a co ja/my ktore mame za sebou zly vztah s koncom ako z hororu ( podvadzanie, vazba partnera, solocna praca a teda spolocne fin problemy ) a nprie tomu stale na lasku verim ?
Vies v com je problem? hlavny? v tom ze silne tuzis mat partnera a hladas! nehladaj neries, venuj sa sebe uzivaj si obdobie kedy si single a slobodna! je to krasne obdobie ja ho hodnotim za velmi pekne dokonca krajsie ako s partnerom, ale chapem nie kazdy je rad sam. Ked prestanes silovo hladata a smutit nad tym pride to same! chodievaj medzi ludi, staraj sa o seba ako sa len da a stretnes niekoho....ked bude spravny cas
Ver mi, samej ti bude dobre. Na chvilu. Istotne sa das dokopy skor, ako keby sa vrhnes do narucia prvemu, na koho natrafis. Ved ono to pride same, ked bude na to cas.
Ďakujem za rady, ale aktuálne nikoho nehladám. Potrebujem sa dať dokopy a zubudnúť. Síce mi je už lepšie, ale ešte stále to nie je také aké by som chcela.
Ale čo ste ako sršne...
Dievča má určite predstavy k partnerovi, no a?
Hľadá partnera do voza aj do koča, zrejme aj sama je na tom podobne, a tu sa zdôverila po odmietnutí, lebo bola v takom rozpoložení. Už dnes je určite kus inde.
Veď všetci, čo tu sme, majú sny, aj očakávania, a v mladom.veku je snívať dovolenééé, ak nie aj žiadúce..
Natália, ,ak sa ti chce ešte.. ,presnor"
zoznamku partneri.sk, už som to tu písala na nete,
aj z iných okresov,nielen z tvojho, bez fotky či s niekým nebude zhoda.
V mojom okolí min.2 našli tam partnerov, treba skúsiť viac x, nemusí o tom nikto vedieť, netreba ale zúfalo jasne hľadať
Tiež zoznamka verím že si.sk, je kresťanská, ale sú tam aj bez viery aj s vierou
Netreba hľadať podľa ,,30tich" kritérií, jeden dva,3 záujmy...ostatné sa spraví, ak sa chce, a keď stretko nevyjde, tak nevyjde, treba ísť na dobrú kávičku, keď aj do Viedne, na pravú viedenskú, vyčistiť hlavu...
No a čo, keď zoznamka, treba ísť šťastiu v ústrety
Dievča, ako tak čítam tie tvoje požiadavky a ich formulácia tak mám dojem, že si si to načítala v ženských časopisoch a teraz podľa toho takého chlapa hľadáš.
Prestan frazovat, robit zo seba obet a odpovedaj na otazky. Co, vycerpali sa naucene odpovede? :D
Ako môže niekto tak veľmi neznášať ženy. Napísala som sem jednu tému lebo som chcela vedieť ako prekonať odmietnutie a znova sa vzchopiť a takto to dopadlo.
Som ťa demaskoval, čo ? Alebo sa niekto nudí a zakladá témy a ja sa nudím, tak odpovedám :D
To vôbec nie. Len kedysi sa hovorilo, že "prikrývaj sa takou perinou na akú máš" a myslím že to stále platí.
A nakoniec ja som tou najhoršou...