Prvá pomoc pre spálenú pokožku

mamarta2

- prepac, nepytala si sa mna, ale neda sa mi nevyjadrit. mne velmi pomohol Alfasilver po sekcii, ten mi vlastne nenapadne podsunula sestricka v nemocni :D za co som jej teda nesmierne vdacna, lebo som trpela ako pes, toto mi to hojenie urychlilo.

dobraja

Pomôžeš si, keď musíš. Niekedy proste nemáš na výber. Sestra má je teraz tiež po pôrode, po sekcii, je bez muža momentálne, chodí na týždňovky, ale bez tých jeho peňazí by to proste nedali. Pomáham jej ako viem, veľmi často som u nej.

novierka

No ja som si hlavne na to brucho dobre nevidela, resp. nedosiahla som si tak nan. Muz mi s tym pomahal. Tak este stastie, ze je taky vzorny a napomocny, lebo inak neviem ako by som to cele zvladla.

siminii

Nie je bohviečo tam veru byť dlhú dobu, ale aspoň sa ti tam akotak tá rana stihne zaceliť, to je fakt.
Doma sú s tým len patálie, tam sa ti o to aspoň stará a ošetruje niekto iný ako ty :D

paulinocka

popravde by som asi ani nevedela, ako sa o tu pooperacnu ranu starat, ale myslim, ze to asi vedia vysvetlit v nemocnici co a ako.

hricka00

myslim, ze nasledne pooperacne bolesti byvaju vo vseobecnosti horsie, potom aj co sa tyka starostlivosti o ranu, atd, tak je to proste bolestivejsie ako pred samotnou operaciou. vacsinou:)

imka13

Dospelý človek vydrží všetko :D A ešte viac ženy :D Ale áno, myslela som, že ma v živote nič horšie ako pôrod nečaká, ale to som ešte netušila, že budem niekedy nútená ísť na operáciu.