to popalenie slnkom sa este ovplyvnit da, ale ked sa popalis doma, to je celkom ina bolest :D a to hlavne predvidat nevies, ked sa opekas na slnko, to viem dopredu, ze sa spalim :D
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Tak ideálne je mať niečo stále doma, veľa vecí vydrží dlhú dobu, že ani nemusíš sledovať dátum spotreby.
No však ale potom musíš trpieť a hľadať veci a prípravky, akými by si si rýchlo uľavila :D
to mas pravdu, malokto sa aj pri tropickych teplotach chrani pred slnkom :D hlavne teda malokomu sa to chce. ja si tiez velakrat spomeniem az ked uz sa slnim, ze by som si na seba mala nieco dat, ale to uz je asi aj neskoro.
však a ty sa nijak nechrániš pred slnkom? nenatieraš? podľa mňa je to potrebné pri silnejšom slnku v lete. keď je do tých 30 stupňov, tak to veľmi neriešim ani ja, ale inak zakaždým používam krém/sprej.
málo ľudí si uvedomuje, aké je to potrebné.
no, blizi sa leto a ako tak poznam seba a svoju pokozku, spaleniu sa proste nevyhnem :D mate to aj vy tak?
no a bohvieaké zloženie to má, čo to obsahuje :D je tam aj možnosť, že to už ani nevyperieš :D
Ved to :D A hlavne ked si lahnes do postele, to ja by som uz mala vsade na oblieckach :D
Novierka, presne a ďalšia vec, že doteraz som nemala žiadnu masť, čo by zároveň aj urýchľovala hojenie. A sú mastné, to je asi najhlavnejší dôvod, prečo ich nepoužívam, nemám rada ten pocit. :D
a hlavne ho zmestis aj do malej kabelky :D co mne teda absolutne vyhovuje.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?