Ved to :D A hlavne ked si lahnes do postele, to ja by som uz mala vsade na oblieckach :D
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Novierka, presne a ďalšia vec, že doteraz som nemala žiadnu masť, čo by zároveň aj urýchľovala hojenie. A sú mastné, to je asi najhlavnejší dôvod, prečo ich nepoužívam, nemám rada ten pocit. :D
a hlavne ho zmestis aj do malej kabelky :D co mne teda absolutne vyhovuje.
Za mna je teda Alfasilver lepsi, praktickejsi, nakolko je to sprej, vies ho pohodlne pouzit kdekolvek a kedykolvek a nemusis riesit, ci sa niekde obtries alebo nieco podobne :) Proste nastriekas na ranu a mas to uplne bez starosti.
U mňa je prvou pomocou vždy táto živicová masť www.vasalekaren.sk a to či už ide o popálenin alebo odreninu a zatiaľ vždy krásne pomohla
no to už je asi veľmi zle, keď ti na toto treba lieky proti bolesti, to som teda vďačná, že sa mi to ešte nestalo. a budem rada, keď to tak aj zostane :D
ono zrejme zavisi aj od toho, aka velka plocha to je, cim vacsia, tym, logicky horsie. ale ak ide o popaleninu na rukach, tak treba samozrejme cim skor zlozit prstene, naramky, hodinky a chladit.
ja uz som sa raz taka popalila, ze som si od bolesti musela davat aj analgetika, bez toho by som to asi nedala.
No ja ked tak premyslam, ani neviem, ci sa mi niekedy podarilo popalit sa tak poriadne. Ale predpokladam, ze take nieco musi bolest dost a aj niekolko dni.
Ivca, pravdaze, na popaleniny je ako stvoreny. Ja si popravde na to nic ine ani nedavam, ked sa mi stane. Akoze davam si pozor, to je jasne, ale niekedy neustriehnes.
a co si si na to dala? na to sa ale neumiera, neboj :) horsie veci sa ti este stanu :D
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?