a ako to vychadza cenovo? neoplati sa aj tak kupit to vacsie?
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
..jasne, ved preto to takto aj vyrabaju, kazdy si zvoli, co je prenho ok..
Ja mam pocit, ze ho pouzivam casto, ale aj tak nemam sancu ho minut, nech sa snazim ako chcem :D Tak zrejme ta mensia flasticka je asi vhodnejsia moznost pre mna.:)
Ja som ho zatiaľ vždy minula rýchlo, takže na toto fakt neviem odpovedať :D
ved jasne, kazda pokozka je ina predsa. to uz nech sa kazdy sam rozhodne podla seba, ale tak v tomto by som zase velky problem nevidela, to nie je nic take agresivne alebo nieco, co by obsahovalo latku, ktora sa moze "pokazit" casom.
ja som pouzivala a nic sa mi nestalo. ale tak je to urcene na priame pouzivanie na pokozku, takze kazdy podla uvazenia:)
..nic by som nepouzivala po uplynuti doby spotreby...takze ani toto. a obzvlast, ked je to na rany, to je take haklivejsie by som povedala..jednoducho sa to neodporuca:) ale zase podla mna je to ten typ veci, ktore istotne stihnes spotrebovat:)
praveze pri kozmetike to treba brat vazne!! ani len krem, ktory uz mam dlhsie, si na tvar nenapatlem.
samozrejme, ze potravin sa to netyka, ale aj pri kozmetike ja osobne vyuzivam toto pravidlo. nie vsetko, comu skonci "doba spotreby", je proste na vyhodenie.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?