ako si davame pozor na to, co telu davame zvnutra, tak by sme urcite mali dbat aj na to, co pouzivame navonok. samozrejma vec. ved cez pokozku sa vstrebava taktiez vela veci do tela...
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Asi sa ti potom tvoja pokozka za to aj podakuje :D Kazdy takto nepremysla urcite.
tak zase ano, nie vsetko, co je lacne, je aj zle, ale zalezi... pri pokozke dbam fakt na to nepouzivat "cokolvek", co mi pride pod ruku...
tak ja uz som sa stretla aj s tym, ze niekde si az tak zalezat nedaju a teda pouzivaju co mozno najlacnejsie varianty, ktore, povedzme si narovinu, az take ucinne nie su.
No presne, tam ide o to zloženie a o to, či to pri tých ranách reálne pomáha alebo nie. Asi neúčinné veci by tam zbytočne držali:)
Nie je na predpis, ale maju ho aj v nemocniciach napriklad. Takze asi na nom nieco bude.
-nasla som ho aj na nete, ze sa da objednat, takze nie, nemyslim si, ze je na predpis, je volnopredajny. ale maju ho v lekarnach.
Mne to práveže znie špeciálne. Na predpis?
ja som natrafila na Alfasilver, tak ten pouzivam v pripade potreby, ale inak nic take specialne doma nemam.
Presne tak som to aj myslel, ale asi to uplne na 100% nefunguje :)
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?