Mozes ho pouzit v podstate na cokolvek, co sa ti prihodi, na akukolvek ranku, trhlinku, uraz. Je dost napomocny aj v nasej domacnosti, ja osobne by som ho teda nevymenila za nic.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Sprej vyslovene len na odreniny? (Ked je to v nazve diskusie) Alebo to viem pouzit aj na nieco ine?
Stačí si ho vyhodiť do googla, hneď ti ho nájde a zistíš len z obrázku, že je to sprej :)
a pouziva sa to ako, prosim ta?
no ja asi nerozumiem otazke, preco by nebol vhodny pre kazdeho? dokonca aj pri mojich detoch ho pouzivam, alebo teda osetrujem ich s nim, takze to ti hadam ako odpoved staci :)
Krinka, s tým Alfasilverom máš ty osobne skúsenosť? Pozerala som, vyzerá to fajn, len som ho ešte doma nemala, tak neviem, či je vhodný úplne pre každého.
popáleniny sú dosť háklivé samé o sebe. na to by som sa bála aj niečo dávať, popravde.
Ale zase robit z toho taku vedu :D Mam kamarata, co sa totalne dopalil, cely chrbat, bol oprety o horiace auto. Taky clovek ma povedat co? :D Prezil to, zahojilo sa, dostal sa z toho. Samozrejme, ze jazvu ma, ale aj tak sa da trochu zmiernit.
To radšej potom vôbec ani nechodiť von, čo? :D
to je podla mna tak pri kazdej rane, skor je vacsia sanca vonku, ze sa ti tam nieco zanesie ako vovnutri v domacom, cistom prostredi.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?