Prvá pomoc pre spálenú pokožku

timejskaJ

no ja osobne som sa este asi na tvari nepopalila, ale tak nechcem to samozrejme nijak privolavat :D istotne to nie je nic prijemne.

alicka34

nezostava, jasne ze nie:) velmi lahko tu nanesenu vsrtvu zotries, navyse prijemne chladi, a to je podla mna fajn vec. vsetci dobre vieme, ako vie byt popalene miesto neprijemne:)

zdencha598

no Alfasilver je v tomto fajn, ze proste nemusis to vobec nicim prekryvat, len to postihnute miesto nastriekas a nechas tak, nech robi svoju robotu:) pekne sa ti to zahoji. podla mna je dobre mat nieco take doma vo forme spreja, lebo je to velka vyhoda.

alicka34

no popaleninu by som absolutne neprekryvala, uz len z toho dovodu, ze potom ta rana vobec nedycha, a to vobec nie je dobre. moze ti to aj mokvat rozhodne potom.

lompaska

no ved to mas uplne ze najhaklivejsi typ rany by som povedala. asi nebude uplne najlepsia volba si ju nejakym sposobom prekryvat.

hrudacka

co si zvyknete davat na popaleninu, prosim vas? uz neviem, ze cim si to prekryt, vsetko mi vadi, aj obvaz, takisto ked sa mi o to zavadi oblecenie, idem sa zblaznit.

alicka34

tak nastastie uz teraz su vselijake mozne vychytavky, ktore kedysi neboli, takze uz je to podla mna uplne o inom:) spinave obliecky su minulost :D

zdencha598

no ono sa to uplne nevstrebe, zostane ti na pokozke taky akoby povlak repektive film, ktory ale uplne lahucko zotries vreckovkou. ale takto ked sa o nieco obtries, tak sa to nestrati ani nic nezapinis. haha presne viem, o com hovoris, v detstve nas natierali kadecim, to mamina zakazdym v takychto pripadoch davala len vyslovene skarede obliecky, pri ktorych ti je jedno, co sa do nich utrie :D

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.