čo ja viem, či to takto bolo všade... v každej domácnosti to asi fungovalo ináč. niekde sa vôbec neriešili dáke drobné úrazy..proste veď telo si s tým dáko poradí samo, zahojí sa to...
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Tak nastastie uz to nie je nutnost ako volakedy :)
tak to, ze to nestipe, je len prijemny bonus :D velakrat to tak nie je a vydrzis, ked treba.
Mne sa páči hlavne to, keď niečo neštípe a nemusím sa báť, že keď to niekomu dám na ranu, tak bude viac bojovať s ošetrením ako so samotným zranením. :D
Ja som tiež rada, keď mám doma niečo také po ruke, lebo človek nikdy nevie. hlavne u mňa je to najčastejšie pri varení, práci okolo domu...
Pri deťoch to podľa mňa platí ešte viac, tie prídu domov každú chvíľu s nejakým škrabancom alebo odreninou...
Alfasilver pouzivam na akukolvek ranu. Je jedno, ci je mala, velka, otvorena, ci je to skrabanec alebo popalenina, vsetko pekne zahoji bezbolestne.
to nevadi, ze je rana otvorena.. ved tie treba vycistit tiez alebo skor by som povedala, ze najma tie.
Môžeš používať v pohode, žiaden strach :) Ak máš dáku otvorenú ranu, tak by som sa možno poradila v lekárni, ale inak je absolútne bezpečný.
no chcela som to pre seba, deti nemám. ale je tam uvedené tak či tak, že od troch rokov v pohode aj čo sa detí týka.
Nie je to čisté koloidné striebro, ale ionizované.
Takéto prípravky sú určené na lokálne použitie na kožu a majú jasne dané koncentrácie a indikácie...
A teda pokiaľ ide o menšie deti, tak tam sa vždy oplatí držať sa príbalového letáku a vekových obmedzení...Ako pri všetkom:)
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?