Nie je to čisté koloidné striebro, ale ionizované.
Takéto prípravky sú určené na lokálne použitie na kožu a majú jasne dané koncentrácie a indikácie...
A teda pokiaľ ide o menšie deti, tak tam sa vždy oplatí držať sa príbalového letáku a vekových obmedzení...Ako pri všetkom:)
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
je to čisté striebro-koloidné alebo to obsahuje aj niečo iné?
Tak som to napísala, je bezpečný aj pri deťoch, nakoľko to mám odskúšané už veľmi dlhý čas.
V com by nebol bezpecny?Akoze co sa deti tyka?
Presne tak. A teda ja si tiež dávam pozor, hlavne pri deťoch. Doma mám na rany len Alfasilver, čo sa týka takéhoto priameho použitia na ranu, nič iné nedávam. A myslím si, že je úplne bezpečný.
ako si davame pozor na to, co telu davame zvnutra, tak by sme urcite mali dbat aj na to, co pouzivame navonok. samozrejma vec. ved cez pokozku sa vstrebava taktiez vela veci do tela...
Asi sa ti potom tvoja pokozka za to aj podakuje :D Kazdy takto nepremysla urcite.
tak zase ano, nie vsetko, co je lacne, je aj zle, ale zalezi... pri pokozke dbam fakt na to nepouzivat "cokolvek", co mi pride pod ruku...
tak ja uz som sa stretla aj s tym, ze niekde si az tak zalezat nedaju a teda pouzivaju co mozno najlacnejsie varianty, ktore, povedzme si narovinu, az take ucinne nie su.
No presne, tam ide o to zloženie a o to, či to pri tých ranách reálne pomáha alebo nie. Asi neúčinné veci by tam zbytočne držali:)
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?