tak treba si vediet urcit hranice :D jedna krabica/lekarnicka na lieky a vybavene. co sa nezmesti, to doma nebude :D a hlavne teda podstatne veci, to, co nevyuzijeme, ide automaticky prec.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
ked mam proste doma viac veci, tak mi to po velmi kratkom case zacne zavadzat. a co sa tyka ulozneho priestoru, toho tiez nemam doma nazvys, takze aj toto je dovod, preco vela nenakupujem.
...presne tak, taketo prakticke veci si treba hladat...je to rozhodne vyhoda...
a to je moznoze aj takto lepsie, aspon sa ti kadeco doma zbytocne nepovaluje :)
ja mam na vsetko jediny produkt, takze to nejak extra neriesim :D
tak tak... teraz vsetko ale ide hore a zase aj pojde. vratane liekov, ale tak pokial sa vies este osetrit doma, tak je dobre...proste len aby clovek nikam nemusel ist :/
Su veci, na ktorych nesetrim a napriklad su veci, ktore si viem kupit aj velmi lacne, pripadne pouzite. Oblecenie, ci knihy, to absolutne neriesim. Cim lacnejsie, tym lepsie. Ale teda pokial ide o zdravie, tak na cenovku zvacsa nepozeram.
tak ja napriklad dobrou zlavou nikdy nepohrdnem :D ale ano, v tomto mas pravdu.
..ako ti je lepsie, ja na cenu nepozeram, ked nieco treba..hlavne v pripade, ze je potrebne nieco osetrit, to je asi za jedno v takej situacii:) aky maju, taky vezmem..
a ako to vychadza cenovo? neoplati sa aj tak kupit to vacsie?
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?