ano, presne to som myslela, to je taky fajn priklad jedneho produktu a viac ti netreba jednoducho :D aspon teda co sa tyka tej dezinfekcie a osetrenia, ale tak bavili sme sa o ranach vseobecne.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Ja mam doma napriklad len Alfasilver. Ten teda vela miesta nezaberie a pouzitelny je na rozne veci, takze za mna je to c.1. nepotrebujem nic ine :)
take dezinfekcie ale vedia vydrzat dlho. ;-) pri takychto produktoch by som to asi velmi neriesila.
neplati to pri vsetkom. treba to vediet rozlisovat..
...tak by som sa na to pozrela z tej stranky, ze ti nema byt co luto. :D a po datume spotreby uz vobec nie...
Ano, ved aj ja som bola taka, ze som doma zbierala uplne vsetko, co sa dalo aj ked som vedela, ze to nikdy v zivote nevyuzijem :D Proste mi to bolo luto vyhodit.
tak treba si vediet urcit hranice :D jedna krabica/lekarnicka na lieky a vybavene. co sa nezmesti, to doma nebude :D a hlavne teda podstatne veci, to, co nevyuzijeme, ide automaticky prec.
ked mam proste doma viac veci, tak mi to po velmi kratkom case zacne zavadzat. a co sa tyka ulozneho priestoru, toho tiez nemam doma nazvys, takze aj toto je dovod, preco vela nenakupujem.
...presne tak, taketo prakticke veci si treba hladat...je to rozhodne vyhoda...
a to je moznoze aj takto lepsie, aspon sa ti kadeco doma zbytocne nepovaluje :)
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?