Ja kabelku nenosím, ale na výlet je to asi ok hodiť niekde do auta.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
No veď práve, to je také v pohode, že to šupnem len do kabelky a vybavené, nezaberá to príliš veľa miesta.
no toto je to klasicke balenie 125ml a mensie balenie, take praktickejsie, napr. na vylety, to byva este 50ml. o inych neviem, ale tak myslim, ze uplne stacia taketo dva varianty :)
Mne by stačilo možnože aj ešte niečo menšie. Nevyužívam často.
A to je koľko ml? Aké je to veľké? Takto to nevidieť poriadne, mala si to do ruky chytiť a tak odfotiť :D
tak ja taketo nezvyknem pouzivat, nerada chodim farebna po uliciach :D ak je to na menej viditelnom mieste, je mi to viacmenej jedno, ale inak radsej zvolim nieco, co nefarbi vobec. toto mam doma a dokonca som zistila, ze az dva kusy :D neviem, kde sa vzal ten druhy vobec, ale asi ho podarujem, uplne staci jeden mat doma, vydrzi dlho.
Akože možno to má fajn účinky, nehovorím, že nie, ale ten bordel okolo toho mi dosť vadí :D A musí sa to proste rovnomerne rozotrieť, nanášať.
- tiež by som tipla, že to bol on. on sa zvykne držať na pokožke dlhšie.
To mi pride ako betadin. Ani neviem ako sa to pise :D Nepouzivam to, iba viem, ze on tak farbi, ze to ma clovek problem potom zmyt.
A to bolo čo, keď to malo také silné zafarbenie? Aspoň ti to pomohlo?
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?