Tiež som sa pýtal, ale toto by mi nenapadlo teda, stačí si asi prečítať zloženie a hneď viem, že ak to obsahuje striebro, tak to asi nebude štandardná dezinfekcia na ruky.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
ak myslis pod pojmom dezinfekcia ako gel, co ti vydezinfikuje ruky od bacilov, tak nie, nie je to to iste. sluzi primarne na dezinfekciu ran, cize sa strieka na rany, nie len tak mirnix-dirnix.
Ale asi ako bežnú dezinfekciu na ruky sa to neodporúča používať, či? Neviem, ako to funguje. Mala som kadejaké doma, niektoré vyhovovali, niektoré menej.
Je to aj dezinfekcia, cize fajn produkt. Aj urychluje hojenie, takze ma take dvojake vyuzitie.
To je akože aj dezinfekcia?
ano, to zbytocne budes davat volaco na pluzgier, ked je nafuknuty. po prepichnuti postriekas a mas to zaroven aj dezinfikovane plus napomoze k urychleniu hojenia.
pokial viem, tak na pluzgier je asi zbytocne davat cokolvek. ja osobne by som si ho prepichla a potom by som riesila, ze co na to. ked je prepichnuty, tak jasne, pomoze ti k hojeniu.
môžem si to dať na čokoľvek? aj na pľuzgier napríklad?zahojí sa?
ano, za mna je tiez fajn, mozes skusit, mircok.
tym rozhodne nic nepokazis, striebro este nikomu neuskodilo:)
Radili tu Alfasilver, ešte som ho neskúšal, ale podľa zloženia môže byť fajn, vyzerá to účinne.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?