Prvá pomoc pre spálenú pokožku

dzulili

čo ja viem, či to takto bolo všade... v každej domácnosti to asi fungovalo ináč. niekde sa vôbec neriešili dáke drobné úrazy..proste veď telo si s tým dáko poradí samo, zahojí sa to...

lexxa

Mne sa páči hlavne to, keď niečo neštípe a nemusím sa báť, že keď to niekomu dám na ranu, tak bude viac bojovať s ošetrením ako so samotným zranením. :D

lexxa

Ja som tiež rada, keď mám doma niečo také po ruke, lebo človek nikdy nevie. hlavne u mňa je to najčastejšie pri varení, práci okolo domu...
Pri deťoch to podľa mňa platí ešte viac, tie prídu domov každú chvíľu s nejakým škrabancom alebo odreninou...

mircok

Alfasilver pouzivam na akukolvek ranu. Je jedno, ci je mala, velka, otvorena, ci je to skrabanec alebo popalenina, vsetko pekne zahoji bezbolestne.

lexxa

Môžeš používať v pohode, žiaden strach :) Ak máš dáku otvorenú ranu, tak by som sa možno poradila v lekárni, ale inak je absolútne bezpečný.

dzulili

no chcela som to pre seba, deti nemám. ale je tam uvedené tak či tak, že od troch rokov v pohode aj čo sa detí týka.

lexxa

Nie je to čisté koloidné striebro, ale ionizované.
Takéto prípravky sú určené na lokálne použitie na kožu a majú jasne dané koncentrácie a indikácie...
A teda pokiaľ ide o menšie deti, tak tam sa vždy oplatí držať sa príbalového letáku a vekových obmedzení...Ako pri všetkom:)