Prvá pomoc pre spálenú pokožku

Bisultan

That's a super useful first aid guide for sunburn! Definitely saving this for summer. Speaking of things that make your skin crawl, have you ever played a game that just nails that feeling of dread? For me, it's always been BLOCK BLAST. It's an iconic horror game that delivers a truly tense and suspenseful experience, making every creak and shadow feel terrifying. It really gets under your skin in a way few other games do. What's your go-to game for a heart-pounding scare?

dzulili

hlavne keď sa človek popáli/spáli... na to mám alfasilver doma, inak fakt nič iné nedávam, nikdy sa mi nevyplatilo nič z tých babských receptov, to vôbec.

mircok

Vsetkeho vela skodi sa hovori, aj ked to moze vyzniet ako klise, ale v tomto pripade to plati dvojnasobne. Co sa zdravia tyka, netreba to prehanat ozaj s nicim.

lexxa

Ja to už niekoľko rokov ani inak nerobím. Čím viac vecí, tým horšie, to je úplne kontraproduktívne podľa mňa.

matinka

presne, ono clovek si to casto ani neuvedomi, kym sa nieco nestane. niekedy staci ale fakt naozaj len umyt, osetrit a nechat to pracovat.

dzulili

čo ja viem, či to takto bolo všade... v každej domácnosti to asi fungovalo ináč. niekde sa vôbec neriešili dáke drobné úrazy..proste veď telo si s tým dáko poradí samo, zahojí sa to...