Prvá pomoc pre spálenú pokožku

dandiena

Samozrejme, že je rozdiel, spálenie od slnka bolí inak ako spálenie od asfaltu :-D Hlavné je teda nezakrývať to hneď náplasťou, pokiaľ to nie je nutné. Nechať to čo najviac dýchať, ale zároveň chrániť pred špinou. Niekedy som to len prelepila sterilným štvorčekom navoľno, keď som šla von. No ale jednoducho aj nekrvavá spálenina vie pekne znepríjemniť deň:)

kvetka3

Spálenie od slnka a spálenie ako odrenina, je dosť rozdiel :D Však na to sa používajú úplne iné veci, či? :D

dandiena

Záleží, aké citlivé to máš. Nič agresívne by som si na to asi nedávala, to by ti mohlo ešte viac podráždiť, a to asi nechceš zrovna. Ja celkom dobre znášam bolesť celkovo, ale toto je taký strašiak pre mňa.

mircok

Co si davate na spalenu pokozku? Nemyslim od slnka, takto sa mi este nepodarilo tento rok spalit. Z bicykla mam na mysli z padu. :D

dandiena

No veď práve, to je také v pohode, že to šupnem len do kabelky a vybavené, nezaberá to príliš veľa miesta.

stikiara

no toto je to klasicke balenie 125ml a mensie balenie, take praktickejsie, napr. na vylety, to byva este 50ml. o inych neviem, ale tak myslim, ze uplne stacia taketo dva varianty :)

robreert

A to je koľko ml? Aké je to veľké? Takto to nevidieť poriadne, mala si to do ruky chytiť a tak odfotiť :D