Prvá pomoc pre spálenú pokožku

olejina

samozrejme, ze potravin sa to netyka, ale aj pri kozmetike ja osobne vyuzivam toto pravidlo. nie vsetko, comu skonci "doba spotreby", je proste na vyhodenie.

zuzinecka88

Stare veci po datume spotreby netreba drzat doma. Ale tak su aj take, ktore su este stale dobre aj potom. Treba to ale vediet rozlisovat.

dandiena

No a ja som zistila, že mám zase doma toľko vecí, ktoré absolútne nevyužívam, takže všetko som povyhadzovala. Mám na mysli našu domácu "lekárničku".

olejina

tak vies ako to je, clovek kym si najde to, co jemu sedi a vyhovuje, tak to chvilu trva:) je vela veci, ktore doma mam a pouzivam, aj ked nie su uplne top, ale tak je to to najlepsie, co som nasla. ak neskor objavim nieco ucinnejsie, tak menim, to je jasne.

Mimia

Hej, aj Alfasilver je dobrý. Viem, že sú možno aj lacnejšie varianty, ale nie sú ani zďaleka také účinné. Neobsahujú proste to isté.

dandiena

Ako kedy. Niekedy nemám problém zainvestovať aj viac, keď viem, že to bude stáť za to a je to niečo, čo je inými ľuďmi odskúšané.

Dominikee

veď ano, presne. a potom zistíš, že práve tie extrémne predražené produkty vlastne ani nestoja za to. ja sa vždy snažím ísť takou tou zlatou strednou cestou. ani to, čo je úplne najlacnejšie asi nie je najlepšia voľba.