Prvá pomoc pre spálenú pokožku

mircok

Vsetkeho vela skodi sa hovori, aj ked to moze vyzniet ako klise, ale v tomto pripade to plati dvojnasobne. Co sa zdravia tyka, netreba to prehanat ozaj s nicim.

lexxa

Ja to už niekoľko rokov ani inak nerobím. Čím viac vecí, tým horšie, to je úplne kontraproduktívne podľa mňa.

matinka

presne, ono clovek si to casto ani neuvedomi, kym sa nieco nestane. niekedy staci ale fakt naozaj len umyt, osetrit a nechat to pracovat.

dzulili

čo ja viem, či to takto bolo všade... v každej domácnosti to asi fungovalo ináč. niekde sa vôbec neriešili dáke drobné úrazy..proste veď telo si s tým dáko poradí samo, zahojí sa to...

lexxa

Mne sa páči hlavne to, keď niečo neštípe a nemusím sa báť, že keď to niekomu dám na ranu, tak bude viac bojovať s ošetrením ako so samotným zranením. :D

lexxa

Ja som tiež rada, keď mám doma niečo také po ruke, lebo človek nikdy nevie. hlavne u mňa je to najčastejšie pri varení, práci okolo domu...
Pri deťoch to podľa mňa platí ešte viac, tie prídu domov každú chvíľu s nejakým škrabancom alebo odreninou...

mircok

Alfasilver pouzivam na akukolvek ranu. Je jedno, ci je mala, velka, otvorena, ci je to skrabanec alebo popalenina, vsetko pekne zahoji bezbolestne.