Prvá pomoc pre spálenú pokožku

ennilia

..ako ti je lepsie, ja na cenu nepozeram, ked nieco treba..hlavne v pripade, ze je potrebne nieco osetrit, to je asi za jedno v takej situacii:) aky maju, taky vezmem..

zuzinecka88

Ja mam pocit, ze ho pouzivam casto, ale aj tak nemam sancu ho minut, nech sa snazim ako chcem :D Tak zrejme ta mensia flasticka je asi vhodnejsia moznost pre mna.:)

stikiara

ved jasne, kazda pokozka je ina predsa. to uz nech sa kazdy sam rozhodne podla seba, ale tak v tomto by som zase velky problem nevidela, to nie je nic take agresivne alebo nieco, co by obsahovalo latku, ktora sa moze "pokazit" casom.

olejina

ja som pouzivala a nic sa mi nestalo. ale tak je to urcene na priame pouzivanie na pokozku, takze kazdy podla uvazenia:)

ennilia

..nic by som nepouzivala po uplynuti doby spotreby...takze ani toto. a obzvlast, ked je to na rany, to je take haklivejsie by som povedala..jednoducho sa to neodporuca:) ale zase podla mna je to ten typ veci, ktore istotne stihnes spotrebovat:)

imanka

riesite tu kozmetiku, toto asi pod to uplne nespada, ale aj tak by ma zaujimalo, ci ho treba vyradit po uplynuti tej doby.