Prvá pomoc pre spálenú pokožku

dandiena

No veď práve, to je také v pohode, že to šupnem len do kabelky a vybavené, nezaberá to príliš veľa miesta.

stikiara

no toto je to klasicke balenie 125ml a mensie balenie, take praktickejsie, napr. na vylety, to byva este 50ml. o inych neviem, ale tak myslim, ze uplne stacia taketo dva varianty :)

robreert

A to je koľko ml? Aké je to veľké? Takto to nevidieť poriadne, mala si to do ruky chytiť a tak odfotiť :D

stikiara

tak ja taketo nezvyknem pouzivat, nerada chodim farebna po uliciach :D ak je to na menej viditelnom mieste, je mi to viacmenej jedno, ale inak radsej zvolim nieco, co nefarbi vobec. toto mam doma a dokonca som zistila, ze az dva kusy :D neviem, kde sa vzal ten druhy vobec, ale asi ho podarujem, uplne staci jeden mat doma, vydrzi dlho.

kvetka3

Akože možno to má fajn účinky, nehovorím, že nie, ale ten bordel okolo toho mi dosť vadí :D A musí sa to proste rovnomerne rozotrieť, nanášať.

stratenazena

To mi pride ako betadin. Ani neviem ako sa to pise :D Nepouzivam to, iba viem, ze on tak farbi, ze to ma clovek problem potom zmyt.