no niekto ma takú pokožku, že sa môže natierať koľko chce a spáli sa :D moja mamina je taká. chvalabohu som to po nej nezdedila :D
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
tak to sa mne este nestalo popravde :D ale tak hovori sa, ze nekric hop :D teraz som to mozno zakrikla. zvyknem si davat pozor, ale tak moze sa stat, ze sa zabudnes natriet alebo co, nikto nie je dokonaly, to je jasne :D
no pockaj, ked sa niekto dopali na slnku, hned zacne riesit :D mam na mysli take to prve opalovanie, kedy prides z kupaliska domov cervena jak rak :D stalo sa aj mne zoparkrat, nebudem klamat :D
No ale ludia su uplne ze rozni :D Kazdy taketo veci proste neriesi.
Tak taka dezinfekcia je podla mna zaklad jednoznacne. Treba zakazdym pouzivat, aby sa predislo kadejakym moznym infekciam napriklad.
ale tak to už asi vieš nejak zhodnotiť, stačí ti sedliacky rozum. vidíš, či je to vážne, či treba šitie alebo použiť len dezinfekciu, prípadne niečo iné na ošetrenie.
no praveze velakrat ani tie mamicky nevedia, co pouzit sa mi vidi :D vidim to aj na sebe :D niekedy sa neviem ani rozhodnut, ci je to take vazne ako sa to dieta tvari alebo nie :D
Ale tak maminy sa o nas zakazdym vedeli postarat, nie?:) To je predsa hlavne.
no vsak jasne, ale tak to pri detoch je uplne normalne si myslim. tiez sme ako deti chodili doudierani, ja takisto som viackrat prisla s rozbitou hlavou z preliezok a zijem :D
Presne tak :D To uz velakrat akoby aj ocakavas, musis jednoducho take veci predvidat a byt pripraveny pri detoch na vsetko. Ci sme vonku, ci doma. Na preliezkach vymyslaju ako besne, udiat sa moze fakt cokolvek.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?