Akoze sprej daky po opalovani?
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Sklaninka a to je co za pripravok, prosim ta?:) Citam, ze sprej, ale neviem si to uplne dobre predstavit. Na zaklade coho je taky upokojujuci?
no tak ono sa ti celkovo tak uľaví, keď ho na seba nastriekaš po akomkoľvek spálení. samozrejme, že popálenie od slnka a od ohňa sú dve rôzne veci, ale účinok to má na oboje, keďže má dosť takú chladivú funkciu :) účel rozhodne plní pri oboch situáciach.
a to sa moze pouzivat na akukolvek popaleninu? aj od ohna aj akoze na take spalenie od slnka ci ako je to myslene?
ja ked sa spalim, tak si viem dat Alfasilver. prijemne to schladi pokozku, tak som rada, ze ho mam, lebo mne sa tieto veci deju na dennom poriadku :-D
no ja napriklad aloe doma vobec nemam, raz som mala, ale mi to veru dlho nevydrzalo. polievala som to zriedkavo, malo to dost svetla, tak neviem, ze kde bola chyba :-) radsej nieco ine, co netreba zalievat :-D
ja si dávam na všetko aloe vera--- a pomáha mi:D
mne este nic na popalenie ako take nepomohlo tak, ze by sa mi ulavilo hned. akoze bavime sa o dakych kremoch alebo?
vitamin D potrebujes, to je jasne, ale proste vsetkeho vela skodi. treba sa chranit, ale tak ked sa uz stane, ze sa clovek spali, tak je tu prva pomoc :-D
No to ma ozaj smolu, to je fakt :) Potom uz sa jedine slnku len vyhybat, ale to tiez nie je bohvieake zdrave :)
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?