no ja napriklad aloe doma vobec nemam, raz som mala, ale mi to veru dlho nevydrzalo. polievala som to zriedkavo, malo to dost svetla, tak neviem, ze kde bola chyba :-) radsej nieco ine, co netreba zalievat :-D
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
ja si dávam na všetko aloe vera--- a pomáha mi:D
mne este nic na popalenie ako take nepomohlo tak, ze by sa mi ulavilo hned. akoze bavime sa o dakych kremoch alebo?
vitamin D potrebujes, to je jasne, ale proste vsetkeho vela skodi. treba sa chranit, ale tak ked sa uz stane, ze sa clovek spali, tak je tu prva pomoc :-D
No to ma ozaj smolu, to je fakt :) Potom uz sa jedine slnku len vyhybat, ale to tiez nie je bohvieake zdrave :)
no niekto ma takú pokožku, že sa môže natierať koľko chce a spáli sa :D moja mamina je taká. chvalabohu som to po nej nezdedila :D
tak to sa mne este nestalo popravde :D ale tak hovori sa, ze nekric hop :D teraz som to mozno zakrikla. zvyknem si davat pozor, ale tak moze sa stat, ze sa zabudnes natriet alebo co, nikto nie je dokonaly, to je jasne :D
no pockaj, ked sa niekto dopali na slnku, hned zacne riesit :D mam na mysli take to prve opalovanie, kedy prides z kupaliska domov cervena jak rak :D stalo sa aj mne zoparkrat, nebudem klamat :D
No ale ludia su uplne ze rozni :D Kazdy taketo veci proste neriesi.
Tak taka dezinfekcia je podla mna zaklad jednoznacne. Treba zakazdym pouzivat, aby sa predislo kadejakym moznym infekciam napriklad.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?