No ved prave, ta studena voda pomoze ozaj len na chvilocku. Preto ze sa spytam, co by bolo dobre na to dat.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Zuzinecka88, jasné, že stane. Veľakrát zabudnem, že ten plech priamo vytiahnutý z rúry vie aj páliť :D V takom prípade idem hneď pod studenú vodu, to je jasné. Ale aj tak to nejak zvlášť nepomáha. Cítim to potom celý deň. A niekedy aj dva, keď sa zadarí. :D
Viete mi povedat, ci sa dava nieco na popaleninu ako taku? Stalo sa mi pri vareni, skaredo som sa popalila, akoze nie som nejake extremne nemehlo, to nie, ale myslim, ze to sa obcas stane kazdemu.
Ved jasne, zalezi, ako velmi ten produkt treba :D Inak ale uz som objednavala fakt kadeco, dokonca aj sirup od kasla, takze takato vecicka je uplne v pohode :D
No ved jasne, je to proste vyhoda:) Objednas si, pockas si, kym ti to pride pekne a za ten cas si robis ine veci, dolezitejsie :D Ale na druhej strane je ine, ked to potrebujes hned, to je samozrejme, ze nemozes na dodanie cakat dlho, tak behas, zhanas, kde sa da.
Van-ness, ano presne, za mna je toto velka vyhoda :D Objednavanie z netu je uplne moja zalezitost, celkom som tomu prepadla :D Kedysi vobec, to som neustale behala po obchodoch kade tade, ale aj to ta casom asi prestane bavit :D
Matinka, jasne, kupis ho hocikde v ktorejkolvek lekarni. A ak nahodou sa stane, ze nenatrafis, tak si vies aj z internetu objednat:)
Elizabet22 a kde by som ho vedela zohnat? aj bezne takto v ktorejkolvek lekarni?potrebovala by som nieco bezbolestne, uz ma nebavia take tie pripravky kadejake.
158hucki Tak zase ono zalezi, aj o ake spalenie ide. Od slnka sa mi este tak velmi nepodarilo spalit, lebo sa zvyknem chranit, natieram sa poctivo kazde leto :D Ale tak na popaleniny vseobecne je dobry napriklad Alfasilver. Jasne, ze na take mensieho rozsahu, tie si vies osetrit takto bezbolestne.
no, podla mna je uplne bezne, ked sa clovek spali, ale co je na to najlepsie? co take pouzivate vy take overene?
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?