No ved jasne, je to proste vyhoda:) Objednas si, pockas si, kym ti to pride pekne a za ten cas si robis ine veci, dolezitejsie :D Ale na druhej strane je ine, ked to potrebujes hned, to je samozrejme, ze nemozes na dodanie cakat dlho, tak behas, zhanas, kde sa da.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Van-ness, ano presne, za mna je toto velka vyhoda :D Objednavanie z netu je uplne moja zalezitost, celkom som tomu prepadla :D Kedysi vobec, to som neustale behala po obchodoch kade tade, ale aj to ta casom asi prestane bavit :D
Matinka, jasne, kupis ho hocikde v ktorejkolvek lekarni. A ak nahodou sa stane, ze nenatrafis, tak si vies aj z internetu objednat:)
Elizabet22 a kde by som ho vedela zohnat? aj bezne takto v ktorejkolvek lekarni?potrebovala by som nieco bezbolestne, uz ma nebavia take tie pripravky kadejake.
158hucki Tak zase ono zalezi, aj o ake spalenie ide. Od slnka sa mi este tak velmi nepodarilo spalit, lebo sa zvyknem chranit, natieram sa poctivo kazde leto :D Ale tak na popaleniny vseobecne je dobry napriklad Alfasilver. Jasne, ze na take mensieho rozsahu, tie si vies osetrit takto bezbolestne.
no, podla mna je uplne bezne, ked sa clovek spali, ale co je na to najlepsie? co take pouzivate vy take overene?
No, ono je to nebezpecne a vela ludi si to veru neuvedomuje. Akoze extremne vela sa vystavovat slnku. Pekna hneda pokozka je sice super, ale to telo potom v 40tke si za to jednoznacne vypyta svoju dan.
- tak mladi maju momentalne celkom ine zmyslanie, vies ako:) to my starsi uz vsetko berieme tak inak. my uz vieme, sme pouceni z vlastnych skusenosti :D
Zemlicka32, suhlasim. Teraz si to tak mladi proste neuvedomuju. Aj neter som toto leto ratovala, co sa spalenia tyka. Teenagerka, bola u nas na chate a samozrejme neriesila, ci sa spali ci nie :D Proste hneda koza je "in" a hor sa do tej horucavy.
ono to strasne vela ludi aj v mojom okoli ma tak akosi na haku, ale to vsetko sa odrazi v starobe. ta koza si proste pamata uplne vsetko. treba sa o nu starat.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?