Prvá pomoc pre spálenú pokožku

imanka

a to sa moze pouzivat na akukolvek popaleninu? aj od ohna aj akoze na take spalenie od slnka ci ako je to myslene?

sklaninka

ja ked sa spalim, tak si viem dat Alfasilver. prijemne to schladi pokozku, tak som rada, ze ho mam, lebo mne sa tieto veci deju na dennom poriadku :-D

hellkazuza

no ja napriklad aloe doma vobec nemam, raz som mala, ale mi to veru dlho nevydrzalo. polievala som to zriedkavo, malo to dost svetla, tak neviem, ze kde bola chyba :-) radsej nieco ine, co netreba zalievat :-D

stastna125

mne este nic na popalenie ako take nepomohlo tak, ze by sa mi ulavilo hned. akoze bavime sa o dakych kremoch alebo?

hricka00

vitamin D potrebujes, to je jasne, ale proste vsetkeho vela skodi. treba sa chranit, ale tak ked sa uz stane, ze sa clovek spali, tak je tu prva pomoc :-D

zuzinecka88

No to ma ozaj smolu, to je fakt :) Potom uz sa jedine slnku len vyhybat, ale to tiez nie je bohvieake zdrave :)

zimka

no niekto ma takú pokožku, že sa môže natierať koľko chce a spáli sa :D moja mamina je taká. chvalabohu som to po nej nezdedila :D

158hucki

tak to sa mne este nestalo popravde :D ale tak hovori sa, ze nekric hop :D teraz som to mozno zakrikla. zvyknem si davat pozor, ale tak moze sa stat, ze sa zabudnes natriet alebo co, nikto nie je dokonaly, to je jasne :D

Kamka_SL

no pockaj, ked sa niekto dopali na slnku, hned zacne riesit :D mam na mysli take to prve opalovanie, kedy prides z kupaliska domov cervena jak rak :D stalo sa aj mne zoparkrat, nebudem klamat :D