No pokial viem, tak je uvedene aj na obale, ze od troch rokov ho mozu pouzivat aj deti. Skor by som asi nedavala, to vlastne zrejme ani nie je treba tak skoro:)
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
a to mozu normalne aj deti pouzivat? lebo pokial viem, tak vacsinou byvaju pripravky ci produkty zvlast pre deti a pre dospelych.
No mne osobne pomaha na popaleniny vseobecne Alfasilver. Ten si zvyknem davat. Lebo ked sa stane, ze sa dopalim na sporaku, tak tiez velakrat panikarim a hladam rychlo nieco chladive :D
ved prave. to je asi taky automaticky reflex by som povedala. to spravis hned, ako sa ti take nieco prihodi, nech uz si kdekolvek. ine neviem co, nezvyknem si ja osobne davat nic na to, lebo nic take doma nemam.
vsak ale nikde predsa nie je napisane, ze ta voda musi tiect hodinu vkuse :D vsak normalne ochladis, zastavis a parkrat zopakujes. nevidim v tom vobec ziadny problem :D
Vsak ale to si ja akosi neviem predstavit :D Keby si mam postihnute miesto chladit 10-15 minut, tak to kolko vody preboha zakazdym spotrebujem? :D Ja si na to sustnem jednorazovo studenu vodu a drzim, prezijem, ved su rozhodne aj horsie veci.
ja mam vo zvyku si na postihnute miesto prikladat gazu vacsinou, ale najprv dat pod studenu tecucu vodu. aspon nejakych 10 minut to robit v nejakych intervaloch.
no tak sa toho jednoznacne nechytaj a ono to prejde, nie? :D podla mna popaleniny kazdeho typu su totalne haklive, najlepsie ich vobec nechytat.
neuveris, ale presne toto sa mi prave stalo :D tak za to sa pytam, lebo to pali ako fras.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?