Prvá pomoc pre spálenú pokožku

kajka294

No pokial viem, tak je uvedene aj na obale, ze od troch rokov ho mozu pouzivat aj deti. Skor by som asi nedavala, to vlastne zrejme ani nie je treba tak skoro:)

majusaa

a to mozu normalne aj deti pouzivat? lebo pokial viem, tak vacsinou byvaju pripravky ci produkty zvlast pre deti a pre dospelych.

nurse87

ani mi nehovor :D uz druhy raz za tento tyzden a ta ista ruka. jauz mam pocit, ze mam obe ruky lave alebo co :D akoze takto to nevidno nejak, ale bolo to riadne cervene, neskutocne to palilo, teraz to chladi prijemne, takze to uz necitim nastastie :D

kajka294

No mne osobne pomaha na popaleniny vseobecne Alfasilver. Ten si zvyknem davat. Lebo ked sa stane, ze sa dopalim na sporaku, tak tiez velakrat panikarim a hladam rychlo nieco chladive :D

huckerika

ved prave. to je asi taky automaticky reflex by som povedala. to spravis hned, ako sa ti take nieco prihodi, nech uz si kdekolvek. ine neviem co, nezvyknem si ja osobne davat nic na to, lebo nic take doma nemam.

majusaa

vsak ale nikde predsa nie je napisane, ze ta voda musi tiect hodinu vkuse :D vsak normalne ochladis, zastavis a parkrat zopakujes. nevidim v tom vobec ziadny problem :D

zlatikaa

Vsak ale to si ja akosi neviem predstavit :D Keby si mam postihnute miesto chladit 10-15 minut, tak to kolko vody preboha zakazdym spotrebujem? :D Ja si na to sustnem jednorazovo studenu vodu a drzim, prezijem, ved su rozhodne aj horsie veci.

huckerika

ja mam vo zvyku si na postihnute miesto prikladat gazu vacsinou, ale najprv dat pod studenu tecucu vodu. aspon nejakych 10 minut to robit v nejakych intervaloch.

majusaa

no tak sa toho jednoznacne nechytaj a ono to prejde, nie? :D podla mna popaleniny kazdeho typu su totalne haklive, najlepsie ich vobec nechytat.