Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobo nezadaný

Príspevok v téme: Dlhodobo nezadaný
Ivann90

Ahojte, myslíte že môže byť niekto začarovaný alebo urieknutý v oblasti vzťahov?

Mám 31 rokov pričom som nemal dokopy poriadny vzťah a posledných dosť rokov som nemal žiadny.

Aby som opísal svoju situáciu tak mám nadštandardný príjem, vlastné bývanie, som v podstate zabezpečený do konca života. Mám kopu voľného času ktorý by som vedel venovať partnerke, starám sa o seba, športujem, mám skoro 2 metre, absolútne všetci mi hovoria ako dobre vyzerám. Mám VŠ, snažím sa napredovať vo všetkých životných aspektoch, čo sa mi aj darí, samozrejme okrem vzťahov.

Kolegovia, kamoši, rodina nechápu ako je možné že nikoho dlhodobo nemám, skúšal som aj psychológa, ten mi tiež povedal že celkom tomu nechápe, lebo nič nerobím zle a nemá mi čo povedať, len aby som sa neprestal snažiť. Už ma ani nebaví odpovedať stále na tie isté otázky prečo nikoho nemám lebo ja ani vlastne nepoznám odpoveď a je mi trápne.

Chodím raz za čas na nejaké rande, áno zažil som aj zlé ale zažil som aj také kde mi žena povedala že to bolo najlepšie rande v jej živote a o pár dní už nenapísala. Zažil som 2-3x také rande kde sme si neskutočne sadli snáď vo všetkom, názoroch na život, koníčkoch, seriáloch, ešte aj sexuálnych preferenciách a potom mi má druhý deň napísali že oni vlastne nehľadajú vzťah.

Nechápem tomu a už mi to fakt príde ako keby tam bola nejaká vyššia moc, aj keď na takéto veci neverím a nikdy by som si nemyslel že budem nad tým reálne uvažovať.

Ďakujem za všetky rady.

P.S dúfam že keď som písal o sebe, tak to neznelo ako vychvaľovanie, len som chcel opísať veci ktoré vnímam z pohľadu ženy dôležité.

Libertz

co sa tyka tej prvej, pravdepodobne si len nasla nekoho lepsieho. To byva najcastejsi dovod kedze tam ma milion moznosti. A u tej druhej, ked je zadana co sa cudujes ze odmietne pozvanie? Normalna vec... nechapem preco ides po zadanych. Tiez je myslim si aj normalne ze plno slecien je zadanych to som ja tiez zazival dlhe roky. Ze ozaj vacsina solidnych slecien mali frajerov, pripadne sa s niekym uz riesili.

mozebyt

Mňa by zaujimalo,ako prebieha podľa autora fajn rande,ktorý v ňom vyvolá pocit,že dievča má záujem. Možno su tam aj nenápadné znaky ,že ťa berie ako fajn kamoša a keď ich identifikuješ ťa to do budúcna môže posunúť. Komunikácia cez net môže skresľovať. Niektoré ženy píšu pusinky aj kamarátkam ?

Ivann90

Tak za posledný týždeň som zažil zase ďalšie sklamania a neúspechy.

Bol som na daľšom celkom fajn rande (z netu), slečna nasledujúce dni celkom pekne odpisovala, dokonca posielala pusinky, no po pár dňoch prestala až neodpisuje vôbec.

Opäť sa mi deje to isté dookola už x-ty krát, asi (určite) je chyba vo mne.

Okrem toho som sa pustil aj do debaty s jednou slečnou ktorú som poznal z videnia, po veľmi príjemnej debate som sa teda dozvedel že je zadaná, tak som skúšal aspoň vtipne nadhodiť či je spokojná a či ju nemôžem niekam pozvať ale neuspel som.

Toto sa mi stalo už tiež veľa krát, keď som sa odhodlal k osloveniu nejakej ženy, že som sa vždy dozvedel že je zadaná.

Ale zas je asi logické že také ženy z ktorých vyžaruje príjemná energia (to je pre mňa dôležité) budú zadané...

Netuším ako sa zoznamujú ostatní ľudia, asi môj pokojný a usporiadaný život nieje pre ženy atraktívny.

Stále viac a viac mám pocit že som zakliaty a nikdy sa už s nikým nezoznámim.

Ernest-ernie

Letavizu1 keď prestaneš v každom príspevku pohŕdať ženami a doučíš sa gramatiku tak môžeme spolu diskutovať.

majkak

Keď sa zene chlap nepáči, ale postaral by sa o ňu tak s ním asi nebude a keď áno tak je zlatokopka,či nie? Čo sa týka mužov niesu o nič lepší niektori neurobia prvý krok čakajú to od ženy no a keď ich žena osloví majú na ňu velke požiadavky takže neoplatí sa nadávať len na ženy lebo aj muži vedia byť náročný ale tak načo sa trápiť nad takými a vôbec načo sa trápiť nad vzťahmi Aj tak je pravda že veľa vzťahov je falošných.

Letavizu1

Ernest-ernie
To že žena hľadá čo najschopnejší genetický materiál (čo zahŕňa aj schopnosť postarať sa o financie) je úplne prirodzené.
ked to tvrdis znamena to ze si neschopny chlap ktory nesplna to o com tu pises, kedze o teba ziadna zena nema zaujem. Kazdemu chlapovi co ma troska rozumu je jasne ze prvorade pre zeny su peniaze a ochota chlapa ,sa ich v jej prospech vzdat, a to tak ze muz sa musi snazit ich dat dobrovolne s naj radostov ako dar, nie na jej ziadost. Proste chlap jej doslova musi liezt do zadku a prosikat aby od neho vsetko prijala, a nefrflat a spominat to nidy. A akoze si to vyberali tie rozvedene cirka 60% a osamotene matky slobodne s detmi, ked to dieta robili. Zas ako vzdy je na vine chlap. Ernest ako vravia cesi , hele vole.