Ahojte, myslíte že môže byť niekto začarovaný alebo urieknutý v oblasti vzťahov?
Mám 31 rokov pričom som nemal dokopy poriadny vzťah a posledných dosť rokov som nemal žiadny.
Aby som opísal svoju situáciu tak mám nadštandardný príjem, vlastné bývanie, som v podstate zabezpečený do konca života. Mám kopu voľného času ktorý by som vedel venovať partnerke, starám sa o seba, športujem, mám skoro 2 metre, absolútne všetci mi hovoria ako dobre vyzerám. Mám VŠ, snažím sa napredovať vo všetkých životných aspektoch, čo sa mi aj darí, samozrejme okrem vzťahov.
Kolegovia, kamoši, rodina nechápu ako je možné že nikoho dlhodobo nemám, skúšal som aj psychológa, ten mi tiež povedal že celkom tomu nechápe, lebo nič nerobím zle a nemá mi čo povedať, len aby som sa neprestal snažiť. Už ma ani nebaví odpovedať stále na tie isté otázky prečo nikoho nemám lebo ja ani vlastne nepoznám odpoveď a je mi trápne.
Chodím raz za čas na nejaké rande, áno zažil som aj zlé ale zažil som aj také kde mi žena povedala že to bolo najlepšie rande v jej živote a o pár dní už nenapísala. Zažil som 2-3x také rande kde sme si neskutočne sadli snáď vo všetkom, názoroch na život, koníčkoch, seriáloch, ešte aj sexuálnych preferenciách a potom mi má druhý deň napísali že oni vlastne nehľadajú vzťah.
Nechápem tomu a už mi to fakt príde ako keby tam bola nejaká vyššia moc, aj keď na takéto veci neverím a nikdy by som si nemyslel že budem nad tým reálne uvažovať.
Ďakujem za všetky rady.
P.S dúfam že keď som písal o sebe, tak to neznelo ako vychvaľovanie, len som chcel opísať veci ktoré vnímam z pohľadu ženy dôležité.