Dlhodobo nezadaný

Príspevok v téme: Dlhodobo nezadaný
Ivann90

Ahojte, myslíte že môže byť niekto začarovaný alebo urieknutý v oblasti vzťahov?

Mám 31 rokov pričom som nemal dokopy poriadny vzťah a posledných dosť rokov som nemal žiadny.

Aby som opísal svoju situáciu tak mám nadštandardný príjem, vlastné bývanie, som v podstate zabezpečený do konca života. Mám kopu voľného času ktorý by som vedel venovať partnerke, starám sa o seba, športujem, mám skoro 2 metre, absolútne všetci mi hovoria ako dobre vyzerám. Mám VŠ, snažím sa napredovať vo všetkých životných aspektoch, čo sa mi aj darí, samozrejme okrem vzťahov.

Kolegovia, kamoši, rodina nechápu ako je možné že nikoho dlhodobo nemám, skúšal som aj psychológa, ten mi tiež povedal že celkom tomu nechápe, lebo nič nerobím zle a nemá mi čo povedať, len aby som sa neprestal snažiť. Už ma ani nebaví odpovedať stále na tie isté otázky prečo nikoho nemám lebo ja ani vlastne nepoznám odpoveď a je mi trápne.

Chodím raz za čas na nejaké rande, áno zažil som aj zlé ale zažil som aj také kde mi žena povedala že to bolo najlepšie rande v jej živote a o pár dní už nenapísala. Zažil som 2-3x také rande kde sme si neskutočne sadli snáď vo všetkom, názoroch na život, koníčkoch, seriáloch, ešte aj sexuálnych preferenciách a potom mi má druhý deň napísali že oni vlastne nehľadajú vzťah.

Nechápem tomu a už mi to fakt príde ako keby tam bola nejaká vyššia moc, aj keď na takéto veci neverím a nikdy by som si nemyslel že budem nad tým reálne uvažovať.

Ďakujem za všetky rady.

P.S dúfam že keď som písal o sebe, tak to neznelo ako vychvaľovanie, len som chcel opísať veci ktoré vnímam z pohľadu ženy dôležité.

sunny723

ahojky, ja som podobny nazvem to "nestastnik" co sa vztahov tyka. Ale zasa ja mam za sebou uz nejake tie vztahy, ktore zial nevysli. Je uzasne ak mas vedla seba osobu, ktorej mozes verit, je ti oporou, je tam aj chemia a dalsie podstatne veci. Istu dobu som si tiez myslela ze som prekliata, este aj moja matka mi to stale vyhadzuje na oci, ale tieto hrozne myslienky si netreba pripustat, odhanat nich lebo myslienky maju neuveritelnu silu. Na tuto temu dokazem viest neskutocne dlhe debaty ale volajako uz ani nemam s kym, kazdy uz ma svoje rodiny, odchadza prec alebo riesi ine starosti. Som z vychodu a mam po 30tke. Ak chces napis mail a mozme to rozobrat...

mozebyt

Tak niektore ženy si aj medzi sebou posielajú srdiečka a nejde o nic romantické čiže to mi vobec nepride rozhodujúce. Rozhodujuce je skor to ci sa chce dalej stretnut a ci to aj dodrzi nie ake básničky ti napise,to je to najjednoduchsie.

Ros

Ja som z východu, z Prešova, ale budem chodiť aj na západ, pretože akurát menim prácu a firma ma pobočku len v Bratislave. Pracujem v oblasti IT, preto mám nadpriemerný plat, ty v akej oblasti?

Ja nie som žiadny krásavec, ale myslím si, že ani škaredý nie som, jednoducho taký obyčajný chalan. No ak by som mal motiváciu chodil by som viac aj do posilky, lenže ja už neviem čo ženy vlastne chcú. Niektoré hovoria, že nechcú svalnatých chlapov, ale skôr takých čo maju niečo v hlave. No kde takú nájsť aby mala tiež niečo v hlave a bola aspoň trochu pekná? :D

Ivann90

mozebyt pocit vo mne vyvolá keď mi po rande píše pusinky a hovorí zlatko. Akože fakt neviem už aké iné náznaky by som mal po rande dostať.
Ale aj takáto prestala po pár dňoch odpisovať.

ovomaltine ja síce takýmto festivalom neholdujem ale vzhľadom na tom v akej som situácii tak by som šiel, lebo je mi jasné že na takýchto festivaloch sa dá najlepšie spontánne zoznámiť.
Ale nemám s kým, kamaráti majú buď už rodiny alebo na to nemajú peniaze...

Libertz ako mám vedieť keď oslovím ženu ktorú nepoznám že je zadaná?

Ros ty píšeš že "ešte nikdy som nestretol ženu, u ktorej by som si povedal tak s touto by som chcel byť". To máš asi opačný problém ako ja, ja som stretol takých dosť ale oni nechceli byť so mnou. Ja zas nemám problém že by som bol vyberavý, mne stačí kľudná, pokojná povaha a prirodzenosť.

Ale napíš odkiaľ si, možno by sme mohli podnikať nejaké spoločné chodenia do spoločnosti, takýto parťák mi chýba.

Ros

Toto ako keby som som pisal ja. 32 rokov, VŠ vzdelany, peňazi mam dost, ale žena žiadna. Občas idem na nejake radne, ale ešte nikdy som nestretol ženu, u ktorej by som si povedal tak s touto by som chcel byť. Skoro stále je tam nejaký problem, bud je o dosť staršia odo mňa, alebo je už zadaná, alebo nechce vzťah. Je to dosť o tom na aké ženy natrafíš, či si navzájom sadnete atď. takže áno je v tom vyššia moc, pretože ide o náhodu a štastie.