Skaredy vzhlad na zoznamke bez sance aj v realite.

Príspevok v téme: Skaredy vzhlad na zoznamke bez sance aj v realite.
Patrikq

Chlapi nic si z toho nerobte ak nemate uspech na zoznamkach . Ak nevypadate dobre asi ste absolutne bez sance. Skusil som si taky pokus , dal som si svoju fotku na badoo,tinder,pokec absolutne bez sance ze by vobec nejaka zena odpisala ( aj take co maju v popisku ze im nezalezi na vzhlade a podobne nezmysly) potom som si dal fotku kamosa co vypada dobre , pisal som totozne spravy aj ten moj profil bol totozny a zrazu sa zacali zeny same ozyvat a kopu sprav same spojenia, bolo to totalne jednoduche. To iste aj v realite ku kamosom co vypadaju dobre sa zeny absolutne inak spravaju ako ku mne. V podstate ak chlap nema dobry vzhlad je bez sance u zeny, takze je to strata casu. Napr medzi chlapmi si radsej hladajte kamaratov, pretoze ti nikdy nepozeraju medzi sebou na vzhlad.

Letavizu1

Patuss
Tvoja úbohosť na ženy pôsobí príťažlivo, zľutujú sa nad tebou a dajú ti omočiť . U žien na 1 mieste sú a vždy budú peniaze a majetok ,2 miesto vzhľad, to že tu trepeš dve na tri je poľutovaniahodné, no ženy ťa určite pochvália, majú radi hlupáčikov.

Patuss

DanoDrevo: ty si určite jeden z tých 30 ročných ktorý ešte nezasunuli čo? A tento komplex si zjavne ventiluješ osočovaním žien. To oni sú na vine, oni majú vysoké nároky, oni chcú len namakaných boháčov. A chlapi tvojho typu sú iný? Len si prečítaj svoje predchádzajúce príspevky. Chcete ženu ako z porna. Sedlák, ktorý sa nevie ani správať chce sexi pipku ako z časopisu. Keď je žena tučná môže si zato sama, keď je chudá nie je ju za čo chytiť, keď je vysoká je žirafa, keď je nízka je krpatá, keď má veľké a nebodaj umelé prsia je umelina, keď má malé - lentilky pod kobercom, keď je namaľovaná je neprirodzená, keď je nenamaľovaná je šedá myš a vy chcete predsa sexicu... Takto by som mohla pokračovať donekonečna. Toľko k vysokým nárokom žien.

DanoDrevo

Inak sem prilepím príspevok, čo som našiel spred niekoľkých rokov - o nárokoch žien na mužov: „Muzi musia totiz vyzerat (mnohe cakaju dakych princov z rozpravok ci romantickych brakov, ci aspon podobnych znamym hercom spevakom modelom sportovcom), starat sa musia o seba prikladne (potom si neraz z nich este samotne zeny robia srandy ze su metrosexuali. No kde je ta hranica? Ked sa obliekaju bezne klasicky - vyzor vzhlad oblecenie obuv hygiena tak su za out nemodernych, nie cool ai oznacovanych. Ak sa zas prilis staraju tak ich hned onalepkuju za su metrosexuali ai).
Dalej. Zeny ocakavaju ze je zo strany muza jeho psou povinnostou zabezpecit byvanie ai komfort pre nu, deti, akoze pre nich vsetkych, neraz aj pre jej rodinu (byt dom auta dovolenky sperky dary ai. Zeny same neraz donesu zabezpecia do spolocneho minimum ale ked pride k rozvodu vyzivnemu ai chcu maximum. Osklbu ich neraz ako sliepky).
Mat VS vzdelanie, dobre postavenie miesto post joob, ci aby podnikal dobre zarabal su ako keby beznym standardom.
No a mal by byt romantik a zaroven alfa samec, dvaja v jednom (zabezpecit jej plno orgazmov napockanie a pritom jej vyznavat lasku, dokazovat jej neustale ako ju miluje obdivuje a je z nej paf, aby nepozeral porno, na ine ani len nepomyslel, sportoval a bol prototypom moralky etiky), aby bol "zlym chlapcom" a zaroven dzentlmenom gavalierom v jednom.
Zaroven chcu aby bol jej najlepsou kamoskou psychoterapeutom, aby sa s nim mohla vykecavat cele hodiny, bol empaticky citlivy, aby ju chapal podporoval citil s nou ai ale zaroven aby on sam bol psych/fyz silny nezlomny bezchybny.
Zaroven chcu vsak aj jasnovidca aby im cital myslienky co chcu, po com tuzia, o com snivaju.
No zaroven aby jej bol verny a dusa spolocnosti (zabavny scitany scestovany IQ EQ, aby mal charizmu sarm vtip, aby jej ho vsetky a vsetci zavideli no zaroven aby bol svatec ci aspon slepy hluchy ktory na inu ani len nepozrie nepomysli)).
A takto sa da aj dalej pokracovat.
No skoda, ze vacsina aj na seba same nemaju az tak prisne vysoke prehnane poziadavky, naroky. Ze co vlastne ony ako zeny vedia ponuknut poskytnut dat tej druhej strane?
Lebo sa mi zda, ze prave take co najmenej co mozu nieco ponuknut a dat, chcu a ocakavaju prave neraz toho od inych najviac).“

DanoDrevo

PatrikQ no veď práve, aspoň vidno, že ženské pokolenie je falošné, veď pozri, čo tu tvrdia a pritom aká je vonku realita. Radšej si vyberú „frajírka“ bohatého a ofpustia mu aj neveru a násilie. Tak im treba, nech si trpia, keď sú sprosté :) a za to, že si v tvári škaredý, nemôžeš. Veď aj ony keby si nedajú na tvár kilá make - upu tak by vyzerali mnohé ako mátohy. Určite neznižuj žiadne nároky, ani ženské ich neznížia. Určite si nevyberaj žiadnu 100 kilovú, z tej sa ti ani nepostaví. Za svoju váhu si môže sama, nemala sa prežierať. Ale tvár človek nrovplyvní.

Libertz

Ondo1994: ja mam tiez tolko co ty som rovnaky rocnik a tiez som natom rovnako. Pripadas mi jako rozumny chalan, ver tomu ze nas je ovela viacej nez by sa mohlo zdat. Moj kamos co je na doktoranture, trochu introvertnejsi jak ja ale rovnakej povahy tusim ani nebol na rande, sice 26 ma az na jar. Avsak on vyzera ze to neriesi, on by mozno aj chcel ale proste neriesi to, nesnazi sa v tejto oblasti nic vyvijat. Pritom inteligentny chalan, sranda s nim je, o vselicom sa da bavit. Proste pre nas chalanov je to v dnesnej dobe uplne ine.. naopak u holek som x krat videl uplne asocialne holky co vsade aj odmietaju chodit a predsa vzdy vztahy maju, alebo aspon sexualnu skusenost. Ked chces mozme pokecat cez email alebo co o tom.

Ondo1994

Patrik, pozri ako som pisal ja. Ja mam tak isto 26 a nikdy som nemal dievča.. Byvam na intraku teraz sice nie kvoli corone. Ale ešte si dorabam školu. A rodicia ma otravujú ze kedy sa ozenim, brat ze chce mať svagrinu, kamoši že kedy budem mať babu, že sa chceju pozriet aka kocka ich teda nas pride povzbudit na zápas. Ale nic si stoho nerobím, vyzerám ako vyzerám som rád ze som zdravý, vzdelaný, snazim sa robiť to co ma baví a to ze ma kočky nechcú.. Asi nie som ich typ dokonca mi jedna vyjadrila doslova že skradedsieho chalan nikdy nevidela a to zabolí. Dokonca som este ani nikdy nedostal bozk od baby takže nie si natom najhoršie :) Tak netráp sa hlavu hore.