Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či nemáte niektorá skúsenosť s kolagenom, ktorý by pomohol hlavne na zdravie, kĺby ale aj vypol pleť zlepšil vlasy atď.. Potrebujem ho pre maminu, ktorá má po 50 a chceli by sme jej nejaký kvalitný kúpiť. Ďakujem za rady, ale píšte len kvalitné a čo viete, že zaberajú.
Kolagén pre maminu
Michalienka12 to je individualne, vies ako u ktorej zienky. Niektora vidi vysledky po par tyzdnoch a ina moze az po dlhsej dobe. Tam je dolezita ta pravidelnost :) Ty zvazujes ze by si si nejaky kupila?
niekde som citala, ze take tie realne vysledky sa objavia az po 2 mesiacoch... nie je to nejak dlho?
Byvalasestra a tento uzivas nejako dlhodobejsie. Vies, ked si napisala, ze je toho vela, tak by ma zaujimalo, ze po akej dobe si si povedala, ze ano prave tento mi vyhovuje, tak v nom budem pokracovat. :)
súhlasím s tým, že je ich teraz viac na trhu ale zase aspoň si máme z čoho vyberať no nie :) a každá hlavne nech sa rozhodne sama, že ktorý by chcela vyskúšať a podobne. napríklad aj ja užívam ten, o ktorom písala teajka, od Zeen a ten mne vyhovuje. pisticka no ochutený a v káve si neviem veľmi ani ja nejako predstaviť, že ako by to chutilo ale asi zaujímavo :)
Kolagén - hespac.com Mne pomohlo toto.
to co som od kolagenu cakala to som aj dostala
mne kolagen velmi pomohol
ja pouzivam tento www.iuvenio.com
za mna mozem odporucat kolagen od zeen. uzivam ho roky a kupujem ho aj svojim kamoskam a mamine ako darcek, kedze vyzera skvelo, je zabaleny v krasnej darcekovej krabici. www.naureus.sk
Zoe27 smelo :) Tiez suhlasim s tym, ze si ho mozes primiesat do coho len chces. Ale myslím, že to sa pýtaš na neochutený kolagén, či? Lebo v tomto prípade neviem ako by sladký chutil v nejakej káve :)