Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
SofiaSofi

Ahojte poradíte mi ako schudnúť 14 kg za tri mesiace , mala som a aj mám psychické problémy a preto som dosť pribrala..myslíte že má význam počítať kalórie ? A koľko kalórií vlastne priať aby som tých 14 kg schudla? Momentálne mám 58 kg pri výške 157 CM a cítim sa veľmi zle takto

monchitta

Tiež som už toľko diét a kdejakých cvičení skúšala ale pri ničom som nikdy moc dlho nevydržala. Akože podarilo sa mi už viackrát schudnúť ale bolo to presne také nárazové, že som proste schudla veľmi rýchlo, za pár mesiacov, chvíľku mi to zostalo a potom som to nabrala všetko nazad a ešte aj niečo navyše

sibierina

tak to aj u mna, ale ako sa hovori, tak 21 krat treba nieco zopakovat aby sa stal z toho navyk ;) toto co cvicim tak to je vyzva, cize je tam casovy horizont, takze tu to nemozem nejako odkladat a vyhovarat sa :D miki tak lepsie pomalsie ako narazovo a potom to clovek priberie, ja tiez nejako to nebudem hrotit, ale tak mne ide v prvom rade o to aby som sa dobre citila, nech nemam so schodmi problemy a podobne bezne veci :)

miki25

Je to ťažké no. Ja som mal cca. 120 kg minulý rok na antipsychotikách a dnes mám 104,7, ale ide to pomaly, ale isto dole. Mojím cieľom nie je schudnúť 15 kg za 3 mesiace a dostaví sa jojo efekt, ale radšej max. 1-2 kg mesačne. Momentálne cca. 6 mesiacov testujem jeden program pre pacientov po bandáži žalúdka (nemal som urobenú danú operáciu), o ktorom som sa dozvedel z rádia. V ničom sa neobmedzujem, ale jem max. 200 g porcie každé 2 hodiny (5x denne) a funguje to celkom. Nezaručí to síce rýchle chudnutie, ale stačí mi chudnúť takto ako chudnem. Pri tomto stravovaní chcem ostať dlhodobo aj keby sa mi podarilo schudnúť na vysnívaných 90 kg....

Chéri

Sibierina u mňa bol večný problém proste zotrvať, ja sa aj pre niečo nadchnem, pre nejaké cvičenie alebo diétu, ale to vydrží možno týždeň a potom vhupnem opäť do starých koľají :(

sibierina

hlavne by sme si nemali davat nerealne ciele ako si si dala ty. ono ja sama som prisla na to, ze z vacsej vahy sa zo zaciatku zhadzuje lepsie, rychlejsie, aspon teda co som pri mojom chlapovi videla, ale u mna to teda nejako jednoducho nejde a to ja by som chcela len zopar kil zhodit, teraz som sa dala na jedno cvicenie, na upravu stravy, tak uvidime :)

elza_2322

ked som potrebovala schudnut, tak som behala za detmi, ktore šli na bicykli. Určovali mi temto vzdialenost a tempo. Bolo to super

sonicka_s

nedržala som dietu, ale chudla som športom, jazdila som každy den na bicykli cca 30km, alebo som jazdila na kolobežke. Potrebovala som schudnut z noh a spevnit nohy, zadok. Teraz som so svojou postavou spokojna