Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dezinfekcia zelenej farby na pokožku

vcelka

ak myslíme to isté, tak mne sa podarilo si tričko zašpiniť, ale normálne to išlo to normálne oprať. ja som na to pre istotu hneď dala aj jadrové mydlo, to už automaticky, keď mám nejakú škvrnu a hodila som do práčky a fľak bol fuč.

MiChalinka

tiez si myslim, ze radsej budem mat nieco zafarbene, ako dostat niekde nejaku infekciu. v takom pripade ak sa nieco stane, sa treba hlavne postrat o ranu. to by malo byt prvorade

fantomka

Tak toto by mi asi ani nenapadlo. Ked sa stane nejaky uraz alebo co, vsak bola som uz pri viacerych, dost vela sa nam prihodilo aj ked behame po turistikach, po skalach a takto a ani raz mi nenapadlo mysliet na to, ze co bude s oblecenim. To sa predsa da vyprat a prinajhorsom kupit nove, co sa o zdravi povedat neda, vsakze.

zuzatka

To je síce pravda, no sú aj takí, ktorí sa proste boja, že by sa im od farbenej ľahko mohlo napríklad zafarbiť oblečenie, ktoré by sa potom nemuselo dať napríklad len tak ľahko vyprať

masajasa

To je podla mna uplne jedno, ze akej je farby. Vsak to nema ziaden vplyv na to, ako ucinkuje. Na toto by som sa zamerala, ze ako funguje, na co vsetko sa da pouzit a nie to, akej je farby :)

madgala

toto som aj citala, ze ono ta farba ma aj svoje opodstatnenie skrz zlozenie, ale ze vyhoda je v tom, ze proste vidis, kam si ju uz aplikovala a kam nie, takze sa nestane, ze by si nejake miesto vynechala.

hrankovian

kludne, ja mu nou dezinfikujem kazdu ranu a kolko krat ak sa stane, ze ma aj kliesta, tak ked ho vytiahneme, tak okolie mu dezinfikujem. ta hneda farba ma napriklad v takomto pripade aj vyhodu, lebo cez tu srst vidis, ci dezinfikujes spravne miesto

lukco85

ozaj aj pre psa sa dá použiť? Ja som išiel s tým, že idem skúsiť pohľadať niečo, čo by som mohol kúpiť psovi, lebo si nejak zadrapol a pazúr mu zliezol a to keď behá po vonku, treba mu to potom nejak očistiť.

hrankovian

tu velmi dobre poznam tiez ju mame doma, ako dostala som sa k nej netradicne, lebo nam bola odporucena pre psika, ale teda bolo mi povedane, ze to klasicka dezinfekcia pre ludi, ktora nestipe a celkom dobre sa po nej hoja rany