Dezinfekcia zelenej farby na pokožku

ivenqua

ak sa nemylim, tak betadine pouzivaju aj v nemocnici, v ambulanciach a podobne. co mam kamaratku zdravotnu sestru, tak ked mala prax v nemocnici hovorila, ze oni ho tam pouzivaju.

hradelinka

Inak neviete nahodou, ci sa neda kupit aj taka dezinfekcia, ktoru pouzivaju normalne v nemocnici alebo u lekara?

lojniss

vypalit asi ani nie, skor si myslim, ze by stratila ucinok. ale tak pozri, taka dezinfekcia, vsak to nie je draha zalezitost a je dostupna ozaj v kazdej lekarni alebo na lekarenskom eshope, takze netreba spekulovat a proste dokupit novu. ono sa to zide doma mat :)

brohienka

ak by to bol mesiac dva tak si myslim, ze sa nema co stat, no ak by to mal byt nahodou rok, tak to by som neriskovala. podla mna by mohla rane viac uskodit a mozno ju aj vypalit

vierocka514

prečo po dátume spotreby používať? však ani lieky si nedávaš po dátume spotreby, či áno? ono v základe by sa nemalo stať nič si myslím, však zase nepožívaš to. a asi aj záleží, že koľko by bola tá dezinfekcia po záruke.

vandula

to je ako u nás, tiež si myslím, že máme všetko a proste niekedy niečo chýba. ono napadlo ma, dá sa napríklad dezinfekcia použiť aj po dátume spotreby?

vcelka

tak ale aspoň niečo zakaždým máš. čo sa nedá povedať o našej domácnosti. ale tak mávame tiež, ale niekedy máme proste výpadok a to len dúfam, že sa nič neudeje.

ivenqua

ked kupim mensie, tak vtedy sa vrece s urazmi pretrhne. a keby kupim vacsie balenie, tak sa just nic neprihodi. to je u nas tak :D

mikuska

ale ved tak to aj je ked sa nieco stane. tam ani nie je cas na zbytocne premyslanie, treba sa co najrychlejsie o ranu postarat... ake velke balenia dezinfekcie doma mate? radsej sa zasobite vacsimi alebo ani nie?