Prosím Vás, ako sa volá dezinfekčný roztok zelenej farby, ktorý sa používa napr. ako antiseptikum pred operaciou na pokožku, ktorá bude rezaná skalpelom?
ked sa to tak vezme kazda jedna dezinfekcia ti ranu vydezinfikuje, no potom je dalej otazne, ci chces, aby stipala, nestipala alebo mala este nejake ine hojive ucinky napriklad
no tak pri sporte to je jasne, tak je predsa len omnoho vyssia pravdepodobnost, ze sa nejaky uraz moze pritrafit. na takych miestach by mala byt lekarnicka samozrejmostou
martina.d z viacerých eshopov sa dá objednať, isto budeš nejaký poznať ;) zase vymenovávať všetky by bolo asi zbytočné. ale odporúčam mať doma niečo takéto. podľa môjho nicku je zjavné, čomu sa venujem a poviem ti, že my aj v šatni máme normálne pre každý prípad takéto niečo a neraz sme už využili.
Nemusis chodit nikam ved vacsina lekarni ma svoj vlastny eshop, odkial si vies vsetko objednat. Ja napriklad tak vyuzivam Dr. Max - mam u nich zalozenu aj karticku, tak sa mi to tam aj najviac oplati
vieš ako to je, radšej mať a nepotrebovať, ako opačne. dá sa aj objednať z nejakého eshopu táto konkrétne? odkiaľ napríklad, ak áno? lebo lekárne, to je moja smrť, neexistuje miesto, kam by som chodila menej rada.