Dezinfekcia zelenej farby na pokožku

annninka

Ak by niekoho zaujali napriklad tie cipky, tak s tymi mam skusenost. Dal mi ich doktor, ked uz fakt dlho som mala problemy a take tie rady, co som si nasla na nete, to vobec nezaberalo. Aj som mala predtym este jedny cipky, ale to tiez nula bodov. Tieto od Betadine, tie mi zabrali po par dnoch, aj ked v letaku sa pisalo, ze ak do sedem dni nezaberu, treba kontaktovat doktora opatovne, ale tak nebolo mi to treba. Asi po dvoch troch dnoch som uz citila, ze je to lepsie.

luclucka

kludne mozes, mna napriklad to mydlo zaujalo, ze co je to zac. lebo tak o dezinfekcii som citala pozitivne ohlasy a skusenosti :)

klaudinkas

- Aj roztok aj to mydlo, aj čípky dokonca pri ženských problémov a ešte aj masť.Každé má svoje využitie, každé sa používa pri trošku iných "problémoch". Neviem, či je potrebné to nejak viacej rozvádzať :)

violoncistka

mydlo akoze normalne take, ze na ruky, co aj doma mozes pouzivat? priznavam, ze taketo som este nevidela, ale tak tiez je pravda, ze nezvyknem kupovat dezinfekcne mydla nejak heh.

dzulili

// gel mi pride ako dost neprakticky, ked ma ist o dezinfekciu na rany. to mi pride vhodnejsia nejaky roztok alebo take nieco, ze co ked nanesies, tak nemusis uz to nejak rozotierat alebo tak. ono tento, co baby spominali, tak to je aj roztok aj mydlo, sa mi vidi, ze je toho viacej, ale tak to je zase rozne, na co sa co pouziva.

111svecka

v akej je vlastne forme tato dezinfekcia? uz som mala doma kadejake, ale teda tie gely mi osobne moc nevyhovuju. chcela by som vyskusat nieco ine.

vierocka514

Čo mám skúsenosť, tak za mňa môžem povedať, že áno. Mne vyhovuje najlepšie z tých čo som poskúšala. A že ich bolo teda hodne, čo mi prešlo doma rukami :)

tifaniass

Takze tato zelena dezinfekcia, ktora vlastne teda nie je zelena je ta ucinnejsia? Rada by som take nieco, co fakt stoji za to.

liah33ra

nie nie viem co mysli, to je normalne taky sprej na drobne rany. tiez sme ho kedysi vyuzivali, no presli sme postupne na ucinnejsiu dezinfekciu, hlavne ked sa deti zacali ucit bicyklovat, chodit na korcule a podobne

hindrina

to je skôr na takú inú dezinfekciu, že keď ruky si potrebuješ napríklad alebo tak, nie? ale na rany, čo používam ja napríklad, tak betadine, ten sa dá aj pri porezaní aj pri páde, keď si deti kolená rozbijú, to je skôr takáto dezinfekcia.