Dezinfekcia zelenej farby na pokožku

duma

Julka266 ak nenatrafis na akciu, tak si myslim, ze to mas asi za jedno. Ale to zase nie je nejaka vysoka cena, aby si si nemyslela, ze to je nejake drahe :) Pozri, ja som kupovala teraz nedavno, aj cena tam je, este je zavreta, chvalabohu sme nemali kedy pouzit.

liah33ra

to je fakt, mno krat zalezi aj od toho, kde maju aku akciu alebo napriklad aj dopravu zdarma. no tuto dezinfekciu mavaju bezne dostupnu v kazdej lekarni, takze s jej kupou nejaky ten problem nie je

Isue

Keďže sa dá kúpiť v podstate hocikde, tak potom fajn takto vyberať, že kde sa to viacej vyplatí pre peňaženku :) Lebo však účinok dezinfekcie to nijak neovplyvňuje, kde kúpiš a prečo si teda nepomôcť takto.

liah33ra

taketo veci nakupujem najcastejsie v maxe kedze mam u nich zalozenu aj karticku a dost casto mavaju rozne akcie a podobne

hindrina

o nej sme sa tu prakticky aj rozprávali. ako my odkedy sme ju prvý krát vyskúšali, tak prakticky ti môžem povedať, že inú ani nekupujeme

vilka214

Ahoje, chcem sa opytat konkretne na jednu dezinfekciu. Kamoska mi uz dlhsie radi Betadine, ze ona ho pouziva a je super. Ale neviem, nemam vyskusane, tak chcem sa opytat aj takto viacerych ludi, kym kupim, aby som nahodou nie zbytocne. A tu sa asi najlepsie dozviem skusenosti, kedze sa tu ludia premelu :)

vcelka

však ja hovorím, že sa to dá v pohode. ale tak to je myslím si tiež také vedľajšie. ono keď sa stane nejaký úraz, tak proste na takéto veci nemyslíš, že či sa niečo nezašpiní, nepoškodí a neviem čo. ideš za tým, aby si pomohla čím skôr.

hindrina

tiež by som sa týmto nezaťažovala zbytočne. vyperie sa, vyperie. keď nie, tak to budem riešiť potom :D hlavne, že to pomôže tak, ako má. aspoň teda to je môj pohľad na toto, čo debatíte :)

renilla

povedala by som, ze asi kazdy falk sa da vyprat, pokial sa nenecha proste zazrat do textilie. teraz uz je tolko roznych cistitacich prostriedkov na rozne flaky, ze az