Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

soplik2020

soplik2020

Almarinos

Ale poviem vam, stale nemozem uverit tomu, ze sme sa dostasli do takej situacie, do akej sme sa dostali ako krajina. Moj mozog to nemoze prijat tuto drsnu realitu. Fakt. Nejde mi to do hlavy ze toto tu mame. Cokolvek ine, ale toto?

Ked som videl tych Cinanov s ruskami, tak som si povedal, ze tak isto budeme aj my tu chodit, Mame to uz tu, ale nechcem si to pripustit stale. Je to ako nejaky nezmyselny sen.

Almarinos

A tu bohahatier dal celkom dobry clanok. Su tam dobre odporucania, o ktorych ani lekari nevedia..

forum.zdravie.sk
....kebyže mám tlačiareň, tak si to aj vytlačím, ale všetky obchody sú zavreté.

Osobne z toho som teraz skúsil EGCG zo zeleného čaju
Pomohlo mi to, infekcia sa stiahla, čo mám takú miernu V NOSE VZADU ;(možno SARS COV2) ale je tam. stále Zaujímalo by ma, či sa dá zohnať ten disulfiram aj bez lekára. Poradí niekto? Ten by mal vyhnať vírus s bunky von a potom by sa mal dať ľahšie zabiť. Tak som to pochopil. EŠTE CHCEM SKÚSIŤ TEN KOKOS. OLEJ.

Almarinos

Chamomile - zakaz vychadzania bez ruska budeme mat aj my
...to som cital. A vyzera to tak, ze nas obmedzia aj na pohybe. Budu sledovat ludi podla signalu mobilnych operatorov. Mozno najskor asi iba tych karantennych, potom aj vsetkych.
Pisala si, ze si doma. Dufam, ze nie stale. Lebo zachvilu zavedu tvrde karantenne opatrenia. Tak ja na tvojom mieste by som sa isiel vyvetrat. Ja som vonku kazdy den.

Ako sa liecia neviem, ale podla toho co som cital, tak im ppvedia nech to vylezia v posteli a daju si vit.
C.