Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

chamomile

Vo svete nosia aj normalne satky, trojuholnik, vzadu uviazu.
V nemocnici v Seattle cely personal bez rusok, ani doktori ani sestry ani personal, nechapem, a rozpravaju, ako prijimaju pacientov s covidom. To sa neboja?

Almarinos

Ano, ulica moze byt nebezpecna, tym ze dychaju ludia. A.vydychuju nevieme co.
Ale isiel som po parku, bol som pri lavicke a blizil sa ku mne 1 chlapik. Mal rusko, ale odokryte usta. Zacal kaslat a mal sopel. Akonahle kychol, zacal som hned utekat na kopec. Co najdalej od neho. :). Staci ked kychne, moze mat koronu a rozleti sa to aj na viac ako na 10 metrov a stale je to zive. Preto ja ked sledujem ludi, ku ktorym sa blizim, alebo sa blizia oni ku mne, snazim sa z dialky vyhodnotit, ci smrkaju, alebo maju kasel. Ale ked ide oproti mne niekto po chodniku, aj s ruskom, snazim sa minat ho co najdalej od seba, aj 4.5 metra, tak ako to bolo zistene v 1 studii. Nerobim to vzdy, ale snazim sa. A zohladnujem pri tom aj smer vetra, co je velmi dolezite a nikde sa o tom nehovori. Tiez keby nastupim do autobusu a niekto tam kasle, radsej vystupim na najblizsej zastavke. A dalsia vec, chytim si rusko hore pri nose, aby som tadial nevdychoval vzduch- aby sa filtroval. Ja pouzivam tricko,.nie rusko.
Rziko moze byt aj nakazeny sofer.
Ked ides von vecer obvykle tam nikto nie je.len ludia so psami.