Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

simka111

Veľa zavisi od toho ake množstvo vírusu sa dostane do tela, ak ho bude veľa, tak priebeh bude vážny. Preto sa maju nosit ruška a tiež okuliare, aj v takom prípade sa da nakaziť, no možno len v takej miere, že nebudu žiadne priznaky, imunita virus zachyti a v tom prípade dôjde k imunizácií, teda už ste akoby zaočkovaní....to mam z jedneho mudreho videa..

Cariboo

Rada123, ano je to mozne. Herec Idris Elba nemal ziadne priznaky a bol pozitivne testovany. Preto je to take nebezpecne, rychlo sa siri a nosic o tom nevie

Rada123

je to pravda? nie kazdy nakazany ma priznaky? je mozne ze ma niekto coronavirus a dostane sa z toho bez toho aby o tom vedel?

chamomile

Predajne Terno a Kraj oddnes do 27. marca skracujú otváracie hodiny. Počas pracovných dní budú otvorené do 19.00 h, v sobotu do 15.00 h a v nedeľu zatvorené. Vstup do predajní s rúškom bude kontrolovať zamestnanec bezpečnostnej služby.