Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

chamomile

v juli?

Matovič hovorí, že dostatočný počet ventilácií budeme mať do konca júna, pričom najväčší nával v nemocniciach sa zatiaľ očakáva až v júli.

car_olinaSS

Tozvie ci tento rok ich este dostaneme, ze sa budu dat niekde kupit...

Ja som kupovala nastastie cca pred mesiacom novy, tak snad ten nam este vydrzi...

chamomile

pronto nemam rada ani ja, strasne dlho je ho citit v ovzdusi, nemozem z neho dychat, tiez som citliva na pripravky, aj na mydla, niekedy sa v kupelni az dusim.
dakujem za obrazok tvojich oblubenych sanytolov, vyskusam, ked uz budu dostat.

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

akinom007

chamomile/ ja Savo ani Cif nemozem ako som uz spominala. Sanytol mi vyhovuje po kazdej stranke aj to ako cisti, aj teda mi nesposobuje nic zle. Do wc kupujem Domestos biely ale na dekel Sanytol univerzal s grepom bezoplachovaci, taktiez ten na kuchyne je super dobre odmastuje. A ten podlahy plochy si rozrobim do trosky vody a poumyvam s tym aj predmety, nabytok. Kazdy druhy tyzden raz beznym pripravkom z dm a druhy tyzden Sanytol tak funguje cely rok. Posielam obrazky 2 najoblubenejsie Sanytoly. Ono ja ani Pronto a podobne veci na prach nemozem...

chamomile

akinom, pripravkov na cistenie je more, nemusime poznat vsetky znacky a vsetky ucinky, navyse privela dezinfekcie je zase na skodu. Je dobre, ked sa dozvies nieco nove. Ja pouzivam kvapku jari, ocot, v kupelni cif, a pod., na wecku duck, savo a pod. Nic specialne, ked mi niekto povie, ze mala by si aj toto, alebo toto je lepsie, tak som rada.

Tu doporucuje nejaky vedec vkladat do ruska filter namoceny v soli, ze sol zabija virusy.
www.pluska.sk

akinom007

chamomile/ teraz nehovorim len na teba, ale vseobecne. Preco ludia ktory to bezne nepouzivaju v doamcnosti to teraz vykupili? Vsetky dettoly a sanytoly? vsak ked pouzivam nieco ine na co som zvyknuta tak si to kupim, nebudem sa riadit mediami” dezinfikujte”
Ja mam alergie a vazne dychacie problemy po pouziti Sava a pripravkov pbsahujucich chloridan sodny. Ja celorocne pouzivam Sanytol- kuchyna, Sanytol- kupelna, Univerzalny na wc dekel a tak, no a podlah y povrchy Sanytol, mam ich rada a hlavne ich mozem pouzivat zo zdrav. hladiska. Ja mam stale doma po 3ks kazdeho druhu- ano, ale uz by sa zislo dokupit. A “ blazni” co v zibote nevedeli co to je objavili to az popri corona viruse vykupili plne kose Sanytolu! vsak si kupte to co pouzivate, preboha. Aj ked neviem ako s cim cistia niektory napr wc.... ja mam rada este Pulirapid. Ale ine mi nevyhovuju.