Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

chamomile

Pápež František, ktorý pochádza z Argentíny, tiež pripomenul, že ženy často čelia riziku násilia v dôsledku núteného pobytu doma. "Izolácia vrhá tisíce žien do pekla, sú zatvorené s agresorom, z ktorého majú ešte väčší strach ako z koronavírusu,"
"Zvýšila sa spotreba alkoholu, ľudia trpia viac úzkosťami a depresiami, a to vedie k nárastu násilia v rodinách,"

chamomile

Cize vam ostatnym asi viac vyhovuje bezny rezim. Ja som si na ten klud uz zvykla a prestali mi chybat obchody, obchodne domy, kaviarne. Zabera to plno casu a da sa byt aj bez toho.
Selen? A v ktorych potravinach je ho najviac?

Almarinos

Akoze nudim sa, ale tak vacsinou si najdem vzdy nejaku robotu. Len nemam rad sediet a rozmyslat co budem robit.

Od dnes uz vsetko nie je zavrete, myslim ze u nas je uz takmer po chorobe. A myslim si aj to, ze ludia ktori su aj nemocni na covid, nechodia s tym lekarom. Kazdopadne virus mutuje aj v nich samych.na ine forrmy (aj to som nkekde cital, ze ked sa nim.clovek nakazi, tak to, co mal clovek v sebe pred 14 dnami uz nemusi byt to, co ma v sebe teraz) a tym sa oslabuje. Takto si to ja vysvetlujem, ze prave preto v Cine takmer vymizol. A bude to aj tu tak isto.

Ja by som bol rad keby tie rúška ostali naďalej. V ČR to plánujú zrušiť. Lebo čo chodím po meste a hlavne keď cestujem MHD, tak počujem, že ľudia kašlú.
Má to význam.
A čo som zisril za posledné dni na sebe- neviem,.či som chytiL ten covid alebo čo, ale stále som cítil niečo v nose. Čiastočne aj teraz. No a sedí to s tým objavom, že korona sa mnozi hlavne v specifickych bunkach v nose, lebo obsahuju viac tych receptotov ACE2 A TMPRSS2 nez ine bunky a tym padom ich lahsie napada ( o tom sme uz videli clanky.   www.zdravie.sk)....ja by som povedal, ze sa toto iste tyka aj inych virusov.

No, a mal.som kúpený davnejsie aj selén 200 mg na podporu imunity. Dal som si to a zistil som ustup toho pocitu vzadu v nose.
www.tvojlekarnik.sk

"Selén, chrípka a podpora imunity
Už pred mnohými rokmi vedci pracujúci s vírusmi chrípky zistili, že zvieratá s deficitom selénu sú omnoho náchylnejšie k infekciám, čo nie je až taký prevratný objav, keďže hocijaký nutričný deficit môže viesť k oslabeniu imunity. Zaujímavejšie ale bolo pozorovanie, že keď nakazili vírusom chrípky zvieratá s nedostatkom selénu, vírus u nich zmutoval do oveľa nákazlivejších a agresívnejších foriem. Zjednodušene povedané môže populačný deficit selénu viesť k ťažším a rozsiahlejším epidémiám chrípky."

Podľa mňa sa na selén dosť zabúda.
Užíval som tento 200mcg od Now Foods: gymbeam.cz.

chamomile

precitane
almarinos, nudis sa? verim, ze len obcas. A ten klud na uliciach, vsetko zatvorene ako vnimas? Zial, dnes uz asi zase vsade bude rev a hurhaj a plno ludi.

Almarinos

Uz aj mne sa niekolkokrat stalo ze mi to padlo a vsetko sa vymazalo. Preto VZDY pisem text do poznamok v mobile, potom skopirujem a dam na net

Podla vsetkeho ten virus zachvilu asi zmizne - www.osel.cz

Odpocivam a nudim sa. Strasne volaco.

Almarinos

chamomile-ja sa mormálne divím kam ty chodíš na tie odborné články :)
O tých zrazeninách. Možno je to tým, že koronavírus sa viaže na ten receptor ACE2. A to má súvis s reguláciou krvného tlaku a preto sa vytvárajú tie zrazeniny. Oni sami nevedia preco to je.

Trochu odbocim. Raz som sa rozpraval s jednou pani, ktora robí/-la v oblasti ezoteriky a hovorila,ze ona miluje vsetko živé co je na svete=rozdáva lásku. Vtedy som sa jej opytal, ci miluje aj kliešte (prenasaju borreliu a iné vírusy, baktérie na človeka). Neodpovedala :) Teraz by som sa jej opytal, ci miluje aj koronavirus.

Co sa tyka cestovania, prekvapilo ma, kolko cestuje starsich ludi v MHD! Ked to dam dohromady s tym, ze 28.4.20 bolo zaznamenanych len 7 pripadov dava mi to pocit, ze nas narod je predsa len odolnejsi voci tomuto virusu. (To je to co sme riesili o tej genetike). Ale myslim si aj to, ze vela ludi nie je otestovanych a tiez ze lekari zlahcuju priznaky pacientov a nedavaju ich testovat-skusenost z rodiny.
Pri vodicoch sa cudujeem, ze maju sice uvedene, ze treba od nich drzat odstup, ale mnohi maju uzavrete okna na  autobusoch. Mali by ich poucit.

Dnes su vedci schopni studovat virus aj pracovych casticiach. Ze ich to napadlo. Neviem si to predstavit, tam musel asi kazdy druhy clovek kaslat. Ze sa to podarilo zachytit. Ale kedze prach vysusuje podobne ako papier a na papieri vydrzi virus 24 h, tak na prachu by mal byt tiez infekcny.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.