Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?

Príspevok v téme: Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Almarinos

Koronavírus COVID-19- ste už pripravení?
Len pre info-
Čo by okrem rúšok mohlo pomôcť
1. Kokosový olej užívať. Obsahuje kyselinu laurovú, alebo monolaurin. Dokáže posobit na virusy podobné tomuto.
2. Vitamín C vo vysokých dávkach. Čítal som niekde, že už sa to testuje v Číne. Tam podávajú ľuďom infúzny vit.C. V našich podmienkach by som skúsil lipozomálny v. C.

Myslím si že, to zasiahne celé Slovensko.

Rada123

cize taka infekcia nevznika coronou ze? a co to moze byt? moze byt ze mi aj zub ide cez dasno, a vyssie sa vytvoril zapal alebo neviem

Rada123

Mne sa urobilo také nieco na ľavej strane, a z toho ma bolí lava cast hrdla 5 dní pri prehĺtani, mam s tym ist pondelok za zubarom? Nechcem teraz velmi chodiť po doktoroch

EV365

Rada123:
Najprv sú napadnuté sliznice nosa a úst. Množia sa v nich vírusy, a na zdevastovanom tkanive aj baktérie. Základná obranná reakcia slizníc je opuch, tvorba hlienu (soplíka), smrkanie a kašlanie.

Infekcia sa postupne šíri telom. Napadnuté môžu byť rôzne časti tela, a tie bolia - hlava, hrdlo, svaly...

SARS je známy od roku 2002 a odvtedy koluje po svete. U nás nebol diagnostikovaný, akoby u nás nebol. Diagnóza bola respiračné problémy, bronchitída, opakujúce sa zápaly.

SARS sa lieči 3 mesiace, vracia sa, môže byť chronický.

Rada123

co sa mysli pod pojmom zapal dutin? kedze uz 6dni ma boli lava cast hrdla pri prehltani, ale to mam pravdepodobne z infekcie z dasna v ustach na lavej strane vzadu

btw nikde som nenasiel kolko vydrzi respirator ffp3 vraj iba 8hodin?
mam ho doma a berem ho iba do obchodu ked idem ...cize viac krat puzivam po par minut

EV365

Fázy ochorenia:
1. soplík - infekcia dutín
2. kašeľ - infekcia pľúc
3. dusenie sa - dýchací prístroj - opuch pľúc
4. sepsa - kolaps imunitného systému - smrť