Kolko max za vino?

kotros

a ake konkretne ste kupovali? ja uz neviem popravde ake kupovat. v sobotu nas caka zase taka mensia hostina, no a bolo by fajn nieco prichystat, samozrejme.

darrianna

No my sme takisto nedávno riešili oslavu a tiež sme nevedeli, že kde kúpiť víno, aké a tak, ale poradili nám víno od Eleska nakoniec. Nekupovali sme ho doteraz, kúpili sme proste aké nám prišlo pod ruku zakaždým, ale toto bolo fajn.

1mini2

Som toho nazoru, ze alkohol je dost podstatny pri stole :D Kazdy sa proste nevie bez toho bavit, ludia su rozni. Ak im chuti, su stastnejsi, viac sa bavia, komunikacia neviazne, a tym padom je vacsia zabava.

stanka292

perla, to je sice pravda, ale to je len polovica uspechu:) spravny alkohol na stole proste treba. ten robi predsa zabavu tiez :D

perla

1mini2 Veď jasné, na čo si zbytočne robiť robotu a starosti navyše. Dôležité je aj tak, akí ľudia sa pri stole zídu, no nie? :)

1mini2

No vsak presne preto sa s tym netreba nejak zvlast hrajkat :D Aj naposledy sme riesili taku mensiu oslavu a nakupili od Eleska zopar druhov a bolo vybavene. Najedli sme sa, napili, dobre zabavili, takze super. Vsetko vyslo podla predstav, viac proste netreba:)

nurse87

ja si tiez myslim, ze to akoze netreba uplne extremne riesit. naco si robit taketo starosti. proste nachystam, co je dobre a hotovo.

stanka292

1mini2 ja si tiez myslim, ze to proste musi takto stacit. akoze ano, pohostenie je dolezite, ale tak ked hostom nevyhovies tym, co ty osobne pripravis, nachystas, tak to su potom co za nevdacnikov :D