Kolko max za vino?

perla

Aktualne riesime velku oslavu, ktora sa ma uskutocnit v septembri, bude nas tam okolo 60 ludi. Tvrdy alkohol neriesime, ten uz zaobstarany mame, ale obraciam sa na Vas s otazkou, ake vino by bolo najvhodnejsie zaobstarat?Kazdy ma rad ine a chceli by sme to vyriesit tak, aby boli spokojni vsetci.

anitka30

pisticka podla mna to tak ide ruka v ruke, ze nieco ti aj znami poradia, nieco mozno ty objavis v obchode, vies ak su letaky a ta zaujme tak vyskusas :)

pisticka

bronimira a ako si prave na toto natrafila? niekto ti odporucil alebo si vedela, ze toto je povedzme chutou a aj tou cenou ok? :)

bronimira

Grilda05 to je Elesko :) Cenovo super ale tak samozrejme co sa prichute alebo ako to nazvem odrody tyka to uz asi kazdy nech si najde to svoje ktore by chutilo :)

Sammy

Svetlinka joj presne akurat sme aj my vcera boli na nakupe :) Este sme aj nejaku akciu vychytali tak sme si nakupili niekolko flias no reku no a co :D To tak dobre presne vychladene padne :)

bronimira

Svetlinka kolko? Co ja viem, to je rozne ale co zvyknem kupovat jednu znacku nazvem to tak, tak do tych ja neviem 8 eur. Super cena a ked viem ako mi chuti tak nie je o com :) Preco sa pytas, ty zvyknes za kolko kupovat?

svetlinka

inak to mate pravdu v takejto horucave podla mna hocico vychladene dobre padne. mna by zaujimalo, kolko tak zvyknete minat na vinko? :)

Kamka_SL

Zemlicka32 ale kdeze :D Teda skor ako kedy no, pokial je vyslovene horuco tak aj pre istotu aby sa nepokazilo a ked chcem aby bolo take sviezejsie a hlavne si myslim ze biele je skor ok s tym ak by nebolo ako cervene. Ci?

bia554

kajomija to sa pripajam k tebe :D tiez aj mne kolkokrat kamosky vraveli ze by malo ist do chladnicky ale co ja viem :D niekedy nemam chut na take vychladene, a v skrine kde mame schovane takto flase nie je take teplo takze podla mna je to fajn :D