Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
Aktualne riesime velku oslavu, ktora sa ma uskutocnit v septembri, bude nas tam okolo 60 ludi. Tvrdy alkohol neriesime, ten uz zaobstarany mame, ale obraciam sa na Vas s otazkou, ake vino by bolo najvhodnejsie zaobstarat?Kazdy ma rad ine a chceli by sme to vyriesit tak, aby boli spokojni vsetci.
pisticka podla mna to tak ide ruka v ruke, ze nieco ti aj znami poradia, nieco mozno ty objavis v obchode, vies ak su letaky a ta zaujme tak vyskusas :)
bronimira a ako si prave na toto natrafila? niekto ti odporucil alebo si vedela, ze toto je povedzme chutou a aj tou cenou ok? :)
Grilda05 to je Elesko :) Cenovo super ale tak samozrejme co sa prichute alebo ako to nazvem odrody tyka to uz asi kazdy nech si najde to svoje ktore by chutilo :)
Svetlinka joj presne akurat sme aj my vcera boli na nakupe :) Este sme aj nejaku akciu vychytali tak sme si nakupili niekolko flias no reku no a co :D To tak dobre presne vychladene padne :)
bronimira a to konkretne ake vina kupujes za takuto pripadne aj mensiu cenu?
Svetlinka kolko? Co ja viem, to je rozne ale co zvyknem kupovat jednu znacku nazvem to tak, tak do tych ja neviem 8 eur. Super cena a ked viem ako mi chuti tak nie je o com :) Preco sa pytas, ty zvyknes za kolko kupovat?
inak to mate pravdu v takejto horucave podla mna hocico vychladene dobre padne. mna by zaujimalo, kolko tak zvyknete minat na vinko? :)
Zemlicka32 ale kdeze :D Teda skor ako kedy no, pokial je vyslovene horuco tak aj pre istotu aby sa nepokazilo a ked chcem aby bolo take sviezejsie a hlavne si myslim ze biele je skor ok s tym ak by nebolo ako cervene. Ci?
kajomija to sa pripajam k tebe :D tiez aj mne kolkokrat kamosky vraveli ze by malo ist do chladnicky ale co ja viem :D niekedy nemam chut na take vychladene, a v skrine kde mame schovane takto flase nie je take teplo takze podla mna je to fajn :D