Kolko max za vino?

samija

akoze ja si ich sama nezvyknem kupovat, vacsinou ich dostavam, popravde :D moj muz uz vie, ze ine nepijavam, tak uz to s inymi ani neskusa.

darrianna

Marínu tiež môžem, tie som už ochutnala asi všetky, Pálavu ešte nie :) Tak mám rozhodne čo dobiehať.

samija

presne tak.za mna su top take vina ako palava, chardonnay, marina a podobne. pri tych zostavam a siaham po nich tak povediac automaticky, ze ani nepremyslam :) ked idem niekomu gratulovat, tak detto.

grilda05

A co je teda u teba ta klasika? Ked toto pocujem v spojitosti s vinom, tak prve, co mi napadne, je jedine dake suche a nesumive.

samija

ten, kto zakladal temu si evidentne neuvedomil, ze kazdy jeden clovek je ochotny utratit ine mnozstvo penazi a kazdy je inak setrny :-) niektori sa rozhadzuju, taki si to asi dovolit mozu, co nevedia co s peniazmi :D ja zostavam pri klasike.

perla

No veď jasné, že nie. Ja také vína ani nedostávam napríklad, nie ešte aby som si také sama pre seba kupovala :-D

tibco48

no tak ale tiez si nekupis 100€ vino len preto, lebo je drahe a chces oslavovat. pokial ti nechuti, tak nemas preco vobec po nom v obchode pozerat.

simranka54

ono raz za cas preco nie :) niekedy, ked je specialna prilezitost, tak si takisto doprajeme :) nie stale, ale obcas aj take treba podla mna.

kubita

a to drahe vino si akoze kedy zvykla kupovat? len tak ze ste si otvorili vecer ci niekomu podarovat alebo ako? kedy sa to hodi?

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.