Kolko max za vino?

veva36

tak mne je v podstate jedno ci je polosladke alebo ake, vacsinou si ho riedim ako strik alebo len mineralkou ci cistou vodou. ja skor co sa farby tyka ze cervene mi je tazsie na zaludok ako biele. nasi idu mat vyrocie svadby a oni su skor na tie sumace.

kiabka

Veva vies co bolo to nejake polosladke cervene, no flasa je uz davno vyhodena, ale podstatne je ze chutilo stale dobre :-D pozerala som ze maju dost velky vyber vin, no za mna ja som skor na tie polosladke.

Eliona

My si teda na víno potrpíme, nemáme radi keď sa s niečím mieša ako tie striky apod. Keď si chceš vychutnať víno a nevieš ako začať, tak skús vyhľadať nejaké verejné či individuálne degustácie. Ako sto ludí sto chutí, niekomu je dať za pôžitok veľa niekto si zase chce dopriavať.

dadusdus

Taziarka niektorým ľuďom je to proste jedno, avšak poviem ti, že mne ani zďaleka, veď keď si chcem dať víno, tak samotné a tým pádom musí byť dobré.

demza

Veva keď ono podľa mňa záleží od toho, čo máš rada. Myslím tým akú chuť. Môj muž, ten napríklad len suché víno. Má rád proste tú chuť. Ale čo je napríklad sranda, tak švagor ten každé víno, aj keby bolo neviem aké fajnové, tak ho pokazí nejakou sladkou vodou, že si to zmieša.

veva36

kiabka a ake si zvyknes kupovat? akoze ja pijem vino velmi malo, pretoze maloktore mi chuti, ale tak vyskusala by som nieco nove :)

kiabka

Mala som nedavno od Eleska otvorene skoro dva tyzdne a bolo v pohode :D Ale to skor kvoli tomu, ze som nan zabudla, bolo tak vzadu zastrcene v chladnicke. Asi za jeden pohar tam zostalo, dopila som, nic mi nebolo :D Aj chutovo bolo stale ako nove.

kotros

jasne :) a najma teda ked sa otvori, tak by sa malo skonzumovat co mozno najskor :) lebo cim dlhsie je otvorene, tym viac, logicky, straca na kvalite. a je uplne jedno, ci ho mas v chladnicke, v pivnici ci na balkone.