Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
veď keby sa to po ceste rozbije tak to si isto všimneš a proste to kuriérovi nepreberieš, spíšete reklamáciu, že balíček je poškodený a pošlú ti potom normálne druhé alebo čo. to by musel ten kuriér si potom vyriešiť
Tak snad to balia tak, ze sa to mu nic nestane, ved ked posielaju vino tak musia mat na to riadne upravene aj tie krabice a hlavne tu vypln aby sa mu nic nestalo, plus krabica byva oznacena aby s tym kurier netrieskal
premyslala som aj nad tym ale bojim sa aby sa tomu nieco po ceste nestalo vies. ako ti to chodi zabalene?
Hej to je teraz asi take najbezpecnejsie teraz a mas aj vacsi vyber ako normalne v obchode :)
Ja teraz objednávam z internetu normálne. Veď máš aj tie také e-shopy s alkoholom a potom aj väčšinou také väčšie vinárstva majú svoje e-shopy alebo aj keď nie tak sa im dá aspoň napísať mail a dohodnúť sa s nimi
dufam, ze niekedy v lete sa nam to podali zorganizovat :) mali by tam byt nasi a my ako traja surodenci s partnermi
prosim vas da sa teraz niekde nejake lepsie vino kupit?...
Nie je za co, vyskusajte, mozno aj vam tak zachuti :) Pripadne si tam skus vybrat aj nieco ine aby sa vam postovne oplatilo
Ako to myslíš, že počet ľudí? Kedy to majú mať?
Pozri ho rovno na ich stranke :) Tam maju aj ostatne od nich