Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
Tak, ale povedzme si otvorene Elesku sa len ťažko odoláva :) No nie? Niet piatkový večer bez fľase vína, po týždni v práci sa to stal našim večerným relaxom, keď už je všetko zatvorené :/
vyskusam, teda ak sa rozdeli, zase mal blbe reci, ze kolko vina a naco, ci chystam oslavui, a bla bla. potom som mu vysvetlila ze je to aj pre sestru :) a ked som mu vytiahla musty tak bol spokojny :) ale vinko sme si spolu so sestrou vychutnali :)
Tie sú od nich veľmi dobré, určite ochutnaj aj ty. Mne chutia ,sú kvalitné ale zase víno je víno :)
objednala som vino a prihodila aj 2 musty od nich. aby muz nepindal, ze na neho nemyslim, on abstinent vkuse pinda ked si objednavam vina
Mušty ešte áno ale nealko víno, nie je víno!! Keď si chcem niečo vychutnať a mám na to možnosť , tak prečo by som mala siahať na niečo nekvalitné. Víno je odjakživa alkohol a tak by to malo aj ostať :)
ked mas rad musty, naelko vino si neskusal? uz existuje aj take. Ja som ho sice nepila, ale moze to byt dobre
ja vino teda nepijem vobec, ale raz mi doniesol kamarat nejaky must a ze je slovensky ale doteraz netusim co to bolo za znacku, ale bol chutny
vecer pride sestra a sme sa dohodli, ze si spolu objedname vina z ich stranky. Nasla som tam vina co ma naozaj zaujali a ona tiez.Uz sa tesime na degustaciu :D :D :D
V markete nekúpiš všetky ich vína to skôr vi vinotéke a tie majú vyššie ceny ako u nich v eshope na stranke.Presne pre ten pohľad som začala niektoré veci objednávať len cez net, ľudia si začali akosi viac čumieť do kosíkov a ja to nemám rada :)
A ake maju ceny? Lepsie ako v onchode? teraz ho kupujem len v marekte ked ze vinoteky su zatvorene. A kupovat v markete viac ako 2 flase nechce, ludia potom divne kukaju :D