Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
najistejsie to mas priamo na eshope elesko.sk tam je velky vyber a rychle dorucenie
A kde by som ho kupil? Uz mi to celkom suri, tak by mi bodlo nieco presne kde to najdem :)
su aj zenichove slzy? ze by som kupila bratovi v juli sa zeni :D :D
Nevestine slzy mam rada aj ja, planujem ho kupit aj kamoske na svadbu, len tak z recesie :)
u mna je oblubene ruzove, cervene je tazke na zaludok :) najradsej mam od eleska nevestine slzy je to ruzove, suche. a hodi sa aj vela jedlam :)
A ja som si myslel, ze skor cervene :) A aku odrodu by si poradila teda, ked ruzove?
vino potesi vzdy, zvlast ked nejes sladke :D :D :D u mna je oblubene ruzove vino, to mi pride take zenske :)
Viete mi poradit vhodne vino pre zenu? Ma to byt podakovanie za pomoc a ked, ze neje sladkosti, napadlo mi ako prezent vino.
ach to je skoda, ze je este zatvoreen, chceme ist cez vinekd na vilet, ze by sme aj vino ochutnali a kupili na letnu oslavu co chystame
to je skoda, hadam coskoro budu moct otvorit, je to velmi pekna vinarska oblast