Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
na ich stranke je napisane, ze az do odvolania je zatvoreen :( zjavne kvoli nariadeniam :( je to skoda, rada by som tam zase isla
Som nevedela, ze je tam nieco take :) Musim ho ochutnat zase, skusim dnes vecer nejake ruzove od nich :) nezvyknem pit vino no ma prsit kamoska :)
Ja som aj zabudla na to :D Neviete ci sa tam da ist pozriet? Viem, ze tam mali aj restiku, no ci funguje viete niekto?
ano, to je presne ono :) tiez som ho sledovala volakedy a dodnes kupujem to vino pri nejakych prilezitostiach
To je to vinarstvo kde sa natacal ten slovensky serial? Ten kde bol ten pekny kamen?
Vidis toto vino mi nenapadlo, pritom som ho u nej videla a aj pila :) uplne mi to vypadlo :) Ake vino od nich preferujes? Ci je to jedno?
Ja si tiez radsej kupim Elesko ako nejaku znacku co nepoznam a povod ma z francuzska, ved ked si predstavim ako to vino cestuje, tak no neviem. Radsej si kupim nieco nase
Tak na jednej strane ju chapem, ze podporuje slovenskych predajcov, no zase netreba to brat az takto zaryto :)
Jej trosku preplo, ona kupuje vyhradne slovenske produkty od zeleniny, cez cestoviny a maso az po kozmetiku, preto chcem len slovenske vino. Bude mat narodeniny a mam pre nu darcek a chcem este vino
Ja som zacala pit vino az pocas korony, bolo nam doma smutno, nikde sa nedalo ist, tam sem si doma obcas otvorili flasu dobreho vina a hned bola aj nalada lepsia :)