Kolko max za vino?

Sammy

Dakujem, vyskusala som a cele mi to trvalo par minut, vybrala som vino, zaplatila som ho a po 2 dni bolo doma. Vsetko pekne a bezpecne zabalene :) Prekvapilo ma to, hlavne ta rychlost dorucenia :)

alexaja

dostala som sa k nemu nahodou, vyskočila mi reklama na elesko, tak som hľadala eshop, ktorý má najnižšie ceny a našla som priamo stránku eleska a zistila, že sa dá priamo od nich objednať víno, tak som objednala :)

alexaja

dostala som sa k nemu nahodou, vyskočila mi reklama na elesko, tak som hľadala eshop, ktorý má najnižšie ceny a našla som priamo stránku eleska a zistila, že sa dá priamo od nich objednať víno, tak som objednala :)

alexaja

ja som objednávala víno cez internet a prišlo mi v 100% stave, treba si dať záležať aj odkiaľ ho objednávaš, to veľa spraví. jasné stať sa môže, že sa rozbije pri preprave, ale to by si videla na krabici, že niečo nie je v poriadku

9hajma0

dorucit ho stihnu, no ci v celosi neviem :/ raz som objednala alkohol z netu a musela som ho reklamovat, lebo praskla flasa aj pohar co bol k nemu, treba si poriadne overit potom eshop aby nebol problem s reklamaciou :)

Sammy

Ja sa len bojim, ze nestihne prist alebo pride rozbite, ked niekedy vidim tych kurierov. Ty vies o eshope, ktory by mi ho dorucil do 3 dni? Lebo ja neviem :/

erich360

V dnesnej dobe nemoze byt problem doobjednat vino aj par dni pred svadbou, vinoteky ci eshopy a kurier ti ich donesie pramo domov. V toto by som problem nevidel, objednaj menej a ak nakoniec pridu objednaj dalsie.

Sammy

Viem ako sa to pocita, no vzhladom na okolnosti neviem ci jeho rodina pride ci nie a neviem ci ich teda pocitat a objednavat vino par dni pred svadbou nechceme. Je to komplikovana situacia a nevieme ako ju vyriesit

alexaja

ono sa to počíta na počet dospelých ľudí, nie všetci síce pijú víno no ráta sa to na všetkých . no ja by som brala aj cenu za flasu aby ste nenakupili drahe vino a velke mnozstvo