Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
My sme to pocitali, na pocet osob. No skus sa poradit tam kde budes vino objednavat, to mi pride take najrozumnejsie
Jeho rodina, je este otazna vzhladom na opatrenia to nebude asi take lahke :( Ja teraz musim skusit vyriesit vino, ake a kolko ho treba. No neviem na koho sa obratit, kto by mi vedel poradit s mnozstvom
no to je tedaaa :) tak to spravte tak, pokial tam bude aj jeho rodina, co sice neviem ci je teraz v tejto situacii mozne, ze dajte slovenske vina a nejake ich alebo iny ich alkohol a prepojte to s jedlom a bude to originalna svadba :)
To je fajn myslienka, no sestra si neberei slovaka, svadba bude sice tu u nas, no on je povodom z cile :) No ziju na striedacku tu a tam, tak ze budu v podstate 2 take svadby by som to nazvala :) Ale pre zaujimavost ake vino mali?
my sme boli pred 2 tyzdnami na svadbe, mojej sesternici a oni mali svadbu ladenu do slovenskej tematiky, obaja su clenova folklorneho suboru a aj vino mali, len slovenske a bolo chutne, vypilo sa ho dost veru :)
Ahojte, snazim sa vyriesit problem, ake vino kupit na svadbu. Pomaham sestre a ona nevie ake vybrat, kolko druhov aby neostalo po svadbe vela vina. Kym bude zatvorene v pohode, ale otvorene vino mozeme vyliat
Dakujem, uz som zaplatil objednavku a zajtra by malo vinko prist. Objednal som rovno cely karton aby sa nahodou ta jedna flasa nerozbila :D :D :D
na zahradnu party je idealne, je svieze a chutne :) mam ho rada
ano, vsetky ktore maju momentalne v ponuke :) kamaratka tam objednavala pred par dnami, vino na ich zahradnu svadbu :)
Tak to si pozriem, ked tam maju vsetky druhy. stranka elesko.sk hovoris? Aby som to nehladal pridlho :)