Kolko max za vino?

berca

Ale tak povedala by som, ze ludia najcastejsie kupuju vino, co sa tyka alkoholu :) Na jednu stranu sa dobre pije a na druhu ak sa kupi aj za dobru cenu tak to su uz dve muchy jednou ranou :) My mame veru niekedy problem si aj vybrat, ked ideme na nakup, tam stojime medzi tymi regalmi, ze a co teraz, ake?

simranka54

to poznam, clovek dostane najviac alkoholu darom, len co potom s tym :) este ze kazdy mava povacsine sviatok len dvakrat do roka, to by potom bolo :) ale je zaujimave ako sa s pribudajucim vekom meni aj chut cloveka. kedysi mi vino vobec nechutilo a teraz? :)

ivcaP

Romanusaa vies co my take, ake nam pride :) Vacsinou ale dostavame rozne, ked su nejake sviatky ako narodeniny, meniny a tak, takze to sa snazime vypit, lebo sa nam doma hromadi :) Ale uz sme ochutnali aj to co si ty pisala a chutilo nam.

klaksima

@romanusaa ono je dobre, pokial clovek nie je nejaky fixovany len na jeden druh vina, lebo ked ho nahodou prestanu vyrabat tak co potom :) to fakt? aj my ho kupujeme, a ake teda zvyknete pit?

romanusaa

esteze su stale taki ludia, co pridu na to, ze cena castokrat neodraza kvalitu :) my sme teda zvyknuti kupovat elesko. paci sa mi, ze maju vela druhov na vyber, a ked zrovna nemam chut na take co som zvyknuta pit, kupime ine a kostujeme :)
ivcaP vy zvyknete pit ake?

klaksima

presne, tiez som toho nazoru ze drahe sa neoplati ani kupovat. a ze si tak niekto na to este potrpi, ja neviem pokial nestoji aspon 10 eur tak to nie je ani vino a nebude to pit. v niektorych pripadoch sa na cenu netreba pozerat a vieme ze kvalita a chut je fajn :)

ivcaP

Romanusaa a co take kupujete? Lebo teda aj mne sa viackrat potvrdilo, ze kupovat zbytocne drahe vina sa neoplati. Kupili sme tak niekolko vin a v porovnani s lacnejsimi nic moc. To si potom uz clovek premysli, ci vyhodi peniaze za nieco co aj tak vyleje.

romanusaa

toto je vdacna tema, clovek hned zacne rozmyslat, ze co by si vecer k telke otvoril :) u nas idu najviac take polosladke az sladke, a pri ostatnych clenoch rodiny skor suche :) mame aj oblubenu znacku uz za ten cas a super je, ze neminieme celu vyplatu :)

ivcaP

Kikca1988 to mas pravdu, hlavne ked vies ake mas rada a take nikde nedokazes najst :) Ale teda a to je jedno ake by bolo? Ty lubis ja neviem aj suche, polosladke aj sladke? Lebo teda je ich na vyber niekolko. No a potom ci rovnake budes chciet davat aj ako darcek, alebo to by bolo ine.

kikca1988

Pripnem sa k tejto teme, kedze dilema pri vybere vina je vacsia ako som si myslela. Chcela by som nejake domov, ked clovek pride unaveny z prace a chce si naliat za poharik :) Ale aj take, ktore je fajn dat ako darcek. Je take nejake vinko na komplexne pouzitie? :)