Kolko max za vino?

matila

v dnesnej dobe asi aj ludia viac riesia, ze kolko minu za alkohol alebo teda za vino ci? kedze ceny idu vseobecne hore, presne suhlasim, ze dobre vinko moze byt aj lacnejsie a tiez ako keby si mam kupit nejake za desiatky eur a potom ho bud vyliat alebo nejako inak upravit aby sa dalo pit, no to nie.

stanienka

nurse87 je to o tom, kto co preferuje. verim ze sa najdu ludia, ktori si zakupia neviem ake drahe vino, len aby sa nepovedalo, a ktovie ci im take aj chuti, lebo ved vieme ako to je. my si kupujeme cenovo dostupne vina z Eleska a super. ale inak zaujala ma myslienka, ze ci si netreba kupit toho viac na sviatky. no pouvazujem :) aby nam vydrzalo :D

nurse87

olivka1987 tak to je presne, ze ako u koho :) niekomu staci mozno hned zbehnut do obchodu a dokupit a niekto si takto spravi zasobu :) ako priznam sa, pokial ide o oblubene vinko, to mam doma stale :)

olivka1987

Modrizitka tak ked je dobre, chutne vino a este aj cenovo dostupne tak my si nakupujeme viac. Predsa len teraz je clovek aj viac doma, idu sviatky snad aj nejake rodinne navstevy, takze za nas ano, my sa chystame :)

nurse87

alanitka tak ale hadam to poznas aj ty, ze ani tie najdrahsie vina veru niekedy nechutia dobre. teda tiez som na take natrafila a som si povedala, ze nebudem davat nezmyselne peniaze, radsej lacnejsie :)

dandiena

Bronimira vieš čo ani nie :) Zvykneme si kupovať len toľko koľko vypijeme, občas niečo navyše, keď čakáme návštevu. Ale ak myslíš také niečo, že zásoba na sviatky, kým budú tých pár dní obchody zavreté, tak to nejako neriešime :)

alanitka

tymra a toto vino, ktore si kupujete, ked pises, ze nezvyknete prekrocit cenovu hladinu 10eur ako je to s chutou, tam nemate problem? lebo ako vieme ze niektore aj lacnejsie ale aj drahsie vina su chutovo niekedy mimo :)

modrizitka

@bronimira no to je dobra otazka :) co myslis pod tym slovom zasoby, nejake hektolitre vina? to sa aj oplati kupovat vo velkom? ved ked dojde tak zbehnem do obchodu a doplnim, co chyba. ci vy to tak nerobite? :)

bronimira

Uz si riesite aj nejake zasoby vina na sviatky? :) Radsej by som to takto v predstihu vsetko mala ako sa potom nahanat a tlacit v obchodoch. Ci ako to vy riesite? :) Uz mate nakupene, alebo mate este cas? :)