Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
@manzelka to tak dobre padne aj po celom tyzdni vypnut. i ked neviem ako vam, ale mne ten tyzden strasne rychlo utecie, ved len teraz boli vianocne sviatky a uz aha za chvilku jar. no a ake konkretne si kupujete? neviem ci som prehliadla, ak si nahodou pisala :)
Poviem vam, zatial mam taky tyzden, ze sa tesim na piatok vecer, kedy si dam poharik dobreho vinka :) Isabellawampire aj my ho kupujeme, normalne bezne v supermarkete, a co sa tyka vyberu, podla mna je to taky standard z kazdeho nieco. Kikca1988 vies co ako kedy ale skor nie ako ano :)
Mam otazku, zvyknete si z vina robit aj strik? Pripadne su vina, pri ktorych, ked sa spravi, chuti lepsie? Aku mate s tymto skusenost?
Nurse87 a kde ho zvykneš tak najčastejšie kupovať? Lebo to asi aj záleží od aktuálnej ponuky v obchode či? Dá sa zohnať z viacerých druhov?
@nurse87 joj, no presne, polosladke sa aj mne dobre pije, ale vies co napriklad v poslednej dobe som si ti nejako zvykla aj na suche :) neviem co sa to deje ale je to super :D
colorka cenovo su super :) teda aspon hovorim za nas, ze nemam vobec problem :) lebo uz sme skusali aj drahsie vina a neoslovili nas.
kamka_SL ale to tak vacsinou byva, ze sa kupuje podla toho na co je chut, pripadne podla navstevy :)
Nurse87 presne, aj my si ich zvykneme kupovat :) Vacsinou ale teda podla aj aktualnej nalady alebo chute, to tak obmiename.
Colorka cena je prijatelna si myslim, ked si porovnas kolkokrat aj niektore drahsie vina a chutovo su nic moc.
nurse87 haha, tak to potesi, ked si pred tebou niekto zoberie to co chces ty a este je to posledne :D a co sa tyka ceny, ako je to pri tychto vinkach, ktore spominas?
dudinka57 tak to zalezi aj na tom kde hladas :) vies ako to byva, ze tie najlepsie sa hned vypredaju a este ked su za dobru cenu. to naposledy aj rodicia mi volali, ze nestihli kupit lebo ze pred nimi im poslednu flasku nejaka pani zobrala :D tak sme boli my v inom obchode a tam sme kupili Elesko a to uz sme si vybrali take ake pijeme, polosladke :)
a vy teda ake oblubujete? neviem ci som to prehliadla, ak si pisala.
Zdravienko175 len to nie kazdy vie hned na prvu najst take vino, ktore je aj cenovo aj chutovo ok. A ake teda tebe chuti? Nejaka konkretna znacka?