Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
Zampana prosím ťa a o akých konkrétne je tu reč? Keď si písala o dostupnejších ale chutnejších vínkach tak reku :)
@manzelka to si presne trafila, aj my si ho kupujeme :) naposledy sme isli z obchodu a teda sme strgali :D co uz no. ale myslim si osobne, ze ta doba uz ide tak dopredu ze ludia su skor nauceni si kupovat lacnejsie alebo teda dostupnejsie vinko a zistia zi chuti dobre napriklad pri porovnani s drahsim no nie? :)
Manzelka ale tak to si myslím, že je niekedy aj lepšie z obchodu, človek tam predsa len vidí aj keď z danej značky napríklad viacero druhov, tak to sa hneď jednoduchšie vyberá :)
Asi tak :) Clovek sa aspon pri tom vinku odreaguje :) Dudinka57 ano aj z internetu ho vies objednat :) A co sa tyka toho ze ake, vies co tak niektore sme uz skusali, ked sme si aj v obchode kupili a ked nevieme ako chuti, tak nevadi :) Cenovo je to aspon za mna fajn take dostupne vinko, to treba pozriet podla toho ake konkretne chces :)
manzelka aj z internetu sa da objednat? :) a ako vies ze ake? ci to uz mate tak naucene a odskusane ktore vam chuti? to by som ked tak na zaciatku z nejakeho obchodu asi vybrala :) a cenovo ako vychadza?
O tych pohonnych hmotach ani nehovorte, lebo to mi zakazdym stupne tlak. Ale je to teda pravda, ze ceny idu riadne hore, tak aspon pri vinach nam to nechali v takej norme, ze clovek si moze s kludom dat :D
ale tak na co, presne dost co islo vsetko hore cenovo ci potraviny, pohonne latky a neviem co, aspon to vino este ze sa da kupit v normalnej prijatelnej cene :D
Mám ale pocit, že teraz viac ľudí rieši to, že netreba kupovať drahé vína ale fakt stačí len pohľadať kľudne aj lacnejšie. Osobne ale preferujem ak je to nejaké miestne alebo slovenské vínko :)
Terria15 hej presne tak, dobre to padne :) Leti to ako voda, to je pravda, clovek sa ani nenazda a uz je piatok a znova pondelok a takto dookola. kupujeme Elesko :) Dudinka57 vies co asi ako kedy, raz ideme do obchodu, inokedy ked sa muzovi nechce tak z internetu :)
manzelka tak niekedy sa to tak pyta po celom dni vsak? :) a prosim ta ake konkretne si kupujete? lepsie je vam ist do nejakeho obchodu alebo radsej cez web? terria15 inak to je pravda hrozne rychlo to leti vsetko.