Kolko max za vino?

zuzimulka

nurse87 tak vies ako to byva niekto si mozno aj potrpi na znacku, i ked nam sa to tak tiez osvedcilo, ze netreba vyhadzovat tolko penazi ked viem ze je chutne jednoducho aj dostupnejsie :)

nurse87

silvusiq akoze osobne si myslim, ze nejake drazoby predrazene sa ani neoplati kupovat, lebo povedzme si clovek to tak ci onak vypije a potom co :D radsej mam aj ja overenu klasiku, ktora je za normalnu cenu a chutovo super.

simranka54

tak ked su sviatky, je tak prikupime nejaku flasku navyse, predsa len aj viac navstev pride a tak :) ale inak kupujeme aj my to co spominala tusim Majjra, aj chutovo nam vyhovuje takze pohodicka :)

silvusiq

Kikca1988 tak neviem, u nas aj ked ma niekto sviatok tak nezvykneme kupovat nejake predrazene vina a hlavne ked este neviem ani ako chuti :) To radsej overenu klasiku ako sa hovori :)

kikca1988

A ake druhy vin si zvyknete najcastejsie kupovat? Aj niekedy date ze take drahsie alebo skor taka normalna cenova kategoria? :) Co sa vam viacej zvyklo oplatit? :)

dadusdus

Domculcencul ale keby len vína ale aj toho jedla :) Človek si bol nakúpiť ,,zásoby" na sviatky a už to išlo. Tam nejaká návšteva aj my sme veľa behali :) Som rada že je po sviatkoch z tohto pohľadu :D

domculcencul

No priznajte sa koľko vínka ste vypili takto cez sviatky? :) Lebo teda u nás asi aj celkom dosť :D Ale nevadí, človek by si podľa mňa mal dopriať a to tak aj fajn padlo, že netreba vstávať do práce a čas s rodinkou :)

madgala

majjra a typovo su to ake vina? da sa vybrat z viacerych ako myslim podla chuti alebo je to len nejake speci? ze jeden dva druhy? inak to s tou cenou si trafila, tiez mam taku hranicu :D

simuira56

majjra inak suhlasim to je asi taka cenova hladina, este ze je to ok. a kde ho chodite kupovat? bezne nejake obchody alebo cez internet alebo? :)

Majjra

Rozmýšľam, že za koľko sme u nás v domácnosti zvyknutí kupovať vínko, veru neviem povedať presnú sumu, ale viem, že to neprekračuje max 10 eur, pokiaľ sa teda bavím o vínku, ktoré idem darovať ako darček k sviatku. Inak je to oveľa menej, to nám poradila mamina, nech Elesko pozrieme. Alicka87 som zachytila, že si sa pýtala na cenovo dostupné vínka, tak možno pre inšpiráciu :)