Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
nurse87 tak vies ako to byva niekto si mozno aj potrpi na znacku, i ked nam sa to tak tiez osvedcilo, ze netreba vyhadzovat tolko penazi ked viem ze je chutne jednoducho aj dostupnejsie :)
silvusiq akoze osobne si myslim, ze nejake drazoby predrazene sa ani neoplati kupovat, lebo povedzme si clovek to tak ci onak vypije a potom co :D radsej mam aj ja overenu klasiku, ktora je za normalnu cenu a chutovo super.
tak ked su sviatky, je tak prikupime nejaku flasku navyse, predsa len aj viac navstev pride a tak :) ale inak kupujeme aj my to co spominala tusim Majjra, aj chutovo nam vyhovuje takze pohodicka :)
Kikca1988 tak neviem, u nas aj ked ma niekto sviatok tak nezvykneme kupovat nejake predrazene vina a hlavne ked este neviem ani ako chuti :) To radsej overenu klasiku ako sa hovori :)
A ake druhy vin si zvyknete najcastejsie kupovat? Aj niekedy date ze take drahsie alebo skor taka normalna cenova kategoria? :) Co sa vam viacej zvyklo oplatit? :)
Domculcencul ale keby len vína ale aj toho jedla :) Človek si bol nakúpiť ,,zásoby" na sviatky a už to išlo. Tam nejaká návšteva aj my sme veľa behali :) Som rada že je po sviatkoch z tohto pohľadu :D
No priznajte sa koľko vínka ste vypili takto cez sviatky? :) Lebo teda u nás asi aj celkom dosť :D Ale nevadí, človek by si podľa mňa mal dopriať a to tak aj fajn padlo, že netreba vstávať do práce a čas s rodinkou :)
majjra a typovo su to ake vina? da sa vybrat z viacerych ako myslim podla chuti alebo je to len nejake speci? ze jeden dva druhy? inak to s tou cenou si trafila, tiez mam taku hranicu :D
majjra inak suhlasim to je asi taka cenova hladina, este ze je to ok. a kde ho chodite kupovat? bezne nejake obchody alebo cez internet alebo? :)
Rozmýšľam, že za koľko sme u nás v domácnosti zvyknutí kupovať vínko, veru neviem povedať presnú sumu, ale viem, že to neprekračuje max 10 eur, pokiaľ sa teda bavím o vínku, ktoré idem darovať ako darček k sviatku. Inak je to oveľa menej, to nám poradila mamina, nech Elesko pozrieme. Alicka87 som zachytila, že si sa pýtala na cenovo dostupné vínka, tak možno pre inšpiráciu :)