Zaujimalo by ma, kolko ste ochotni dat max za vino? Neskor napisem aj ja, len nechcem ovplyvnovat. Dik za vyplnenie mojho osobneho prieskumu.
Kolko max za vino?
ale tak ver mi, ze su aj vynimky. tiez som natrafila parkrat na mega dobre, a to vino stalo par eur.
a kde teda nakupovat tie lacnejsie vina? lebo teda neviem, ci sa to tyka len mna, ale ked kupim lacne vino, tak nie je ani zdaleka take kvalitne ako ked zan priplatim :D
-no teda mne by to bolo tiez asi luto. vino mam rada, ale radsej investujem viac penazi do inych veci:)
presne tak. akoze- proti gustu... ale aj keby som na to realne mala, tak by mi svedomie nedovolilo minut neviem ake peniaze za vino.
Je tu tema kolko max za vino - co je podla mna dost subjektivna zalezitost, nemyslite? Kolko je uz privela za flasku vina, ktore vypijete v priebehu hodiny-dvoch?
ano, suhlasim. aj s muzom si dame niekedy "iba tak" pre chut. nic zle na tom nevidim.
Tiež som za taký "zdravotný" trebárs aj každý deň :) Pokiaľ nemusíš vyslovene niekam šoférovať, tak je to v pohode. :D
Tak to vie asi kazdy, kto niekedy skusil alkohol :) Ale tak ja napriklad takto relaxujem. Pohar vina k tomu proste neodmyslitelne patri, je to uplne okej. Z jedneho-dvoch poharov nie je sanca, ze by ti bolo zle.
A komu alkohol robí dobre? :D Len v danej chvíli, ale na druhý deň už je to horšie :D
ale pijes ich aj napriek tomu, ze ti nerobia dobre, ano? :D