Dobrý deň,
Mám 34r. S ex som bol cez 3 roky.Pred vyše dvomi mesiacmi sa priateľka rozišla po telefone so mnou po tom čo mal ochorieť jej otec. . Vtedy ma nechcela vidieť cez 2 mesiace a každý môj pokus byť jej oporou, pomôcť jej skončilo zle až napokom, že už so mnou nechce byť. Jej sestra mi napísala, že sa vydala medzi tým ... Na jednej stránke má zmenené meno s prídavkom svojho vtedy ex. Ja som sa jej na to pýtal že prečo to spravila..všetko popiera a že to je len formalita a že mam jej dať pokoj a nič sa nepýtať lebo ma udá. Ide o to že neviem normálne žiť. Nechápem ako žena čo pri mne bola vždy milá a dobrá tak sa začne takto správať. Neviem si to uzavrieť lebo neviem čo vlastne bola pravda. Všetko si beriem na seba že je to moja chyba.. Moj živoť je vlastne len práca a domov. Nič ma nebaví. Kamaráti mali dve svadby a ja som tam ani nechcel byť. Snažil som isť do fitka ale aj to po pár cvikoch skončilo bez energie.. Chcel som, že si začnem písať s niekym na zoznamke ale nemá to význam..Pretože to nie je "ono",,Mali ste niečo podobné? Ako ste sa s tým vyrovnali..