Ako sa dostať z ťažkého rozchodu

Príspevok v téme: Ako sa dostať z ťažkého rozchodu
Mino1985

Dobrý deň,

Mám 34r. S ex som bol cez 3 roky.Pred vyše dvomi mesiacmi sa priateľka rozišla po telefone so mnou po tom čo mal ochorieť jej otec. . Vtedy ma nechcela vidieť cez 2 mesiace a každý môj pokus byť jej oporou, pomôcť jej skončilo zle až napokom, že už so mnou nechce byť. Jej sestra mi napísala, že sa vydala medzi tým ... Na jednej stránke má zmenené meno s prídavkom svojho vtedy ex. Ja som sa jej na to pýtal že prečo to spravila..všetko popiera a že to je len formalita a že mam jej dať pokoj a nič sa nepýtať lebo ma udá. Ide o to že neviem normálne žiť. Nechápem ako žena čo pri mne bola vždy milá a dobrá tak sa začne takto správať. Neviem si to uzavrieť lebo neviem čo vlastne bola pravda. Všetko si beriem na seba že je to moja chyba.. Moj živoť je vlastne len práca a domov. Nič ma nebaví. Kamaráti mali dve svadby a ja som tam ani nechcel byť. Snažil som isť do fitka ale aj to po pár cvikoch skončilo bez energie.. Chcel som, že si začnem písať s niekym na zoznamke ale nemá to význam..Pretože to nie je "ono",,Mali ste niečo podobné? Ako ste sa s tým vyrovnali..

Estet

Nevladzem citat cele vlakno, ale vidim, ze to trva od roku 2019, kedy si zazil mozno najvacsiu vyhru svojho zivota. Tou vyhrou je fakt, ze ta pani od teba odisla. Vtedy si to samozrejme tak nevnimal. Je vsak prinajmensom zvlastne, ze ti to stale nedocvaklo. Je pochopitelne, ze ta k nej nieco stale taha, ale to je len spomienkovy optimizmus... ta zena ta pouzila pre jej osobny prospech (asi nie financny, 5 kil dnes vies minut za vecer) .... skratka je to psychicky naruseny jedinec a od takych treba hned zobrat nohy na plecia

ovomaltine

Nic zle si neurobil, ludia maju pravo vycuvat aj z fungujuceho vztahu, treba si to uvedomit.
Nechaj ju tak, ak ti nie je luto za peniazmi, tak sa nadychni a zacni novy zivot.

Mino1985

Nepovedala že ju to mrzí , povedala že myslí na seba teraz a že mi praje dobré do života. Ći to bolo úprimné alebo nie..to neviem. O čo mi ide?....Že aj napriek všetkému čo spravila, a porobila ako ma nechávala a potom sa vracala a podvádzala ma mám pocit viny za niečo.Možno to bolo jej manipuláciu, že už sám neviem čo ako. Ale proste ten pocit mám. A potrebujem sa toho pocitu zbaviť a neviem ako..Aj tie peniaze mohol by som ich pýtať tak že jej dám ultimátum a keď nie tak jej príde papier.Lenže viem, že by ma to potom mrzelo, napriek tomu ako sa zachovala. Mám pocit zviazaných rúk..Mal som predtým vzťahy ale nikdy som toto nemusel riešiť. Viem, že som spravil niečo zle a preto to nevyšlo a že som sa poučil.. Ale taký pocit viny za niečo a neviem ani prečo som nikdy nemal. Chcem mat klud, hodiť to za hlavu a začať odznovu ale viem , že moja psychika je dost zle čo sa týka nového vzťahové života.

daniela2

Načo by si jej ho posielal? Veď sa Ti už svojím spôsobom ospravedlnila, viac v tomto smere pre Teba urobiť nemôže. Ešte Ti teda poslať peniaze.

Mino1985

Nemá význam chodiť 400km tam aj späť na 5 minut...Ešte jedna vec..Mám jej poslať toto vlákno? Aby si to možno prečítala..