Nemôžem si nájsť prácu. Moc som sa v živote nenarobila, to je pravda, nechcelo sa mi. Budem mať 27 rokov o mesiac. Na Slovensku som odrobila max 1 rok a potom som odišla do zahraničia. Tam som bola dokopy 5 rokov, pracovala som prevažne ako čašníčka, aj v skladoch, výroby. Vrátila som sa na Slovensko a nemôžem si nájsť prácu. Posielam životopisy kade-tade a aj sa mi nedarí. Poslala som životopis na prácu v Reserved, čo je obchod s oblečením, poslali mail, že vybrali niekoho iného, ani na pohovor ma nepozvali. To isté Notino, teda predajňa parfumov, rovnako sa mi neozvali z výroby hľadali operátorky do výroby na ranné smeny. Zajtra mám ísť na pohovor do Lidla, ale neviem či tam vôbec ísť, zase ma určite odmietnu. Neviem čo robím zle.
Nemôžem si nájsť prácu
alebo do afriky ako dobrocinny pracovnik
Pravdupovediac nerozumiem tej ANJ. Logicky - maturovala si z nej na OA, cize gramatiku by si mala vediet. 5 r. si bola v zahranici - dobre v sklade sa asi nekomunikuje, no casnicka a opatrovatelka komunikuju. Tak neviem, bud si len neveris, alebo neviem co si v tom zahranici vlastne robila. Tak si zaplat na jazykovke nacvik na pohovor a uvidis ako ti to pojde. Za 5 r. v zahranici proste musis vediet cudzi jazyk.
mozes robit osobneho asistenta dietatatu v skole, osobneho asistenta pre nejakeho vdacneho cloveka z OMD
naivny nemám žiadne známosti, nepoznám nikoho kto by mi vedel pomocť s prácou.
naivny ale milión uchádzačov majú snáď všade. Ja už neviem kde je chyba, či vo mne alebo je skrátka bez práce veľa ľudí. Už neviem kam sa mám hlásiť. S mojou angličtinou si netrúfam hlásiť sa na pozície kde sa vyžaduje komunikatívna znalosť anglického jazyka. Viem sa dohovoriť, viem rozprávať po anglicky, ale nie som si v tom istá.
Hlási sa na miesta, kde majú milión uchádzačov. Skus sa povypytovať po známych, pochodiť po meste, či nie je niekde vypísané na dverách, že hľadajú pomoc. Firmy si za oznam na profesii platia a majú potom veľa záujemcov a tým pádom máš menšie šance.
Alebo si skus dat inzerát do regionálnych novín, že pomôžeš v domácnosti a pod, aby si mala príjem aj dovtedy, kým nemáš zamestnanie. A možno naďabila na zaujímavé kontakty, ktoré ti pomôžu posunúť sa ďalej. Lebo pomoc do domácnosti tiež nevyhla dáva hocikto a ten človek ti môže byť nápomocný získať aj inú prácu.
to je uplne normalne...co si si myslela, ze hned ta vsade zoberu?...na slovensku si vyberaju, preberaju koho zoberu a tak...ale netreba zufat a bat sa, treba verit, ze niekde ta zoberu...
Nevzdavaj sa a pokracuj v hladani. Ja som hladala pracu pol roka, za toho pol roka ma na vacsinu pohovorov vobec nepozvali, hlavne ze sa hovori ze nie je pravda ze je vsetko o znamosti, ze? :D Je to o znamosti to bezpochyby. Nechceli ma ani do obchodu, ani do vyroby, ani ako upratovacku a nakoniec som si nasla pracu v super firme. Radim Ti vydrzat, nevzdavat sa a posielat stale zivotopisy, uz len niekde to vyjde.
Nesmieš sa tak ľahko vzdávať, mňa odmietali skoro rok, vo väčšine prípadov mi ani neodpísali na životopis, ani ma nepozvali na pohovor a nakoniec som si prácu našla, musíš to proste len skúšať :)
Podľa mňa sa strašne podceňuješ, pritom nemáš dôvod. Máš Obchodnú akadémiu, skús na to naviazať, dorob si kurzy aby si sa do toho znovu dostala a skúšaj a skúšaj. Nech Ťa jeden neúspech neodradí. Autorka Harryho Pottera bola 11 krát odmietnutá vydavateľstvami !!! A nevzdala sa, išla do toho 12-teho kde jej knihu vydali a teraz je miliardarka. Nenechaj sa odradiť a bojuj.