Aké voľnedostupné lieky užívate na spanie?Ďakujem.M.
Spánok
Ono na kvalite spánku sa dosť podieľa psychická pohoda, pokiaľ si v strese tak ten spánok nie je taký aký by mal byť :/
Ja som skusal velmi dlho vsetko mozne aby som mal dobry a kludny spanok. Zaspat som zaspal rychlo, no o 2-3 hodiny som sa budil kazdu chvilu, som raz ze to uz nezazivam
Mala som podobný problém, začala som to riešiť postupne, najprv som si spravila taký večerný rituál a hlavne som od 6 večer nedotla už mobilu a pomohlo, zaspávať už nemám problém
ahojte, potrebujem radu. uz dlhsie mam problem so spankom a hoci som uz vyskusala vsetko, tak nic mi nepomohlo. liekom na predpis by som sa rada vyhla, viete mi poradit nieco?
ahoj po porážke sa odporúča aj Revitanerv strong - to sú vitamíny skupiny B, pomáhajú revitalizovať nervy. POtom Urutal, ten pomáha proti hučaniu v hlave....ten je na lekársky predpis.
Inak aj s tým hučaním v hlave sa dá pohybovať, neviem ako to robíš. Keď mne už hučí v hlave, podvečer, na prechádzku ešte idem s chodítkom, aby som potom zaspala.
No a po porážke treba tiež dosť cvičiť....aj fyzicky, a keď sa Ti dá čítať, aj to je dobré.
toto ti vie upraviť aj akupunktúra-skús ju
Som po porážke,pohyb obmedzený, a hučí mi v hlave už 3 roky,neviem spať.Neurol.,orl o.k.m.